POLITICă

Coația PSD-ALDE se DESTRAMĂ: ”Drumurile noastre se vor despărți!”


Coația PSD-ALDE se DESTRAMĂ: ”Drumurile noastre se vor despărți!”

E.Ş. | 2019-08-08 21:44

Coaliția PSD-ALDE începe să se destrame după ce ambele partide și-au desemnat proprii candidați la prezidențiale. Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian dezvăluie ce au discutat liderii partidului cu Victor Ponta și care sunt premizele ruperii alianței cu PSD.

”Motivul pentru care a fost aceasta nuanta este ca noi am invitat maine conducerea sa luam o hotarare, sa transforme discutia in hotarare, eu am participat la discutii, am fost acolo. Noi ne-am luat niste masuri de prevedere, discutia asta nu a fost ca ne-a sunat Ponta la usa si ia uite ce surpriza, a fost pregatita.

Este un proces dinamic, aceasta alianta se va omogeniza, ori vom fi amandoi la guvernare, ori in opozitie, va fi greu sa avem doi candidati in coalitie” a declarat Varujan Vosganian la Antena 3.

Purtătorul de cuvânt al ALDE a mai dezvăluit care sunt discuțiile din acest moment cu PSD și cum se poate rupe alianța cu partidul aflat la guvernare.

”Nu am amenintat, nu am santajat ca iesim de la guvernare, ce va spun acum e prefigurarea unei situatii dificile cu 2 candidati, am avut discutii si cu PSD, nu a fost transant ca iesim de la guvernare.

Daca PSD doreste sa patreze toate aceste ministere strategice cu consecinte precum investitii mici si fonduri europene in proportie mica,  atunci drumurile noastre se vor desparti, dar nu am avut o discutie transanta” a mai dezvăluit Varujan Vosganian.


Galerie media:Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.