POLITICă

Băsescu, SFATURI pentru a evita criza economică


Băsescu, SFATURI pentru a evita criza economică

E.Ş. | 2020-03-20 22:09

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a prezentat, în contextul efectelor generate de pandemia de coronavirus, că România poate evita să intre într-o criză economică, doar dacă se va alinia măsurilor pe care Uniunea Europeană le va adopta, mai exact: 1. fără lichidități în piața și 2. stimularea cererii.

„Sunt două condiții ca românii să nu intre în criză eonomică: 1. să nu existe lichiditați în piata si 2. stimularea cererii.

Prin măsurile naționale, dacă vor fi în tandem cu cele pe care le va lua Uniunea Europeană,  nu vom avea o criză economică, ci o scădere economică.

Lichiditatea înseamnă bani pentru companii,  iar astfel companiile se pot împrumuta și produce. Al doilea element, e cererea. Ca să producă însă e nevoie de cerere”, a declarat Traian Băsescu, conform .Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ --BONTON
21 Mar 2020

Papusa,,...cand te vad fug la baie sa borasc Nu ai fost instare in 10 ani sa realizezi ceva pentru tara si vii acum cu sfaturi ?Ai pus mana pe o mosie la NANA pe care nu esti capabil sa o administrezi Ai pus niste prosti care nu obtin productie dar si cea pe care o mai obtin o fura tot ei ,asa ca mai lasa tara ,nu te da mare cunoscator ca nu esti decat o hahalera Condu casa ta pe care ai scapat o de sub control Fiica ta iti face echipa de fotbal cu toti drogatii de nici ea nu i mai stie care si cum au calarit o si cu care are copiiiTe vad inca lucid Lasa te de sfaturi ca te stim cine ai fost si stai naibii in vila aia pe care nu o meritiSiktir baragladina pisata!
CUCUDURU
21 Mar 2020

Ai nenorocit tara din 1990 si pana in 2016 in toate pozitiile pe care le-ai avut in stat , pozitii care iti permiteai sa iei masuri care ne-ar fi ajutat sa fim la un nivelde trai mult mai ridicat. Nu ti-e rusine sa mai vrei la butoane ???? Sigur mai ai miere in BORCAN si totusi esti disperat de ceva nou... Nu mai putem sa te suportam babalacule si ahtiatulr dupa putere. Din toti ex presedintii Romaniei doar tu mai vrei sa stai ca un schelet, cocotat pe nivelul maxim al puterii. Ai merita o ancheta sa descopere tot ce ai facut pentru a nenoroci Romania.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.0.3531