POLITICă

Bădulescu amenință cu plângere penală. ROMPREST refuză să ridice gunoiul de la centrele de carantină


Bădulescu amenință cu plângere penală. ROMPREST refuză să ridice gunoiul de la centrele de carantină

Z.P. | 2020-03-28 18:00

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a anunțat sâmbătă decizia Primăriei Capitalei de a depune plângere penală împotriva societăţii de salubrizare ROMPREST pentru că ar refuza “nejustificat” să ridice gunoiul de la centrele de carantină, menționând că s-a încercat rezolvarea acestei probleme timp de o săptămână, fără rezultate.

"Vorbim despre societatea Romprest care, cu o nonşalanţă ieşită din comun, refuză ostentativ să ridice aceste resturi care sunt resturi de la persoane necontaminate şi resturi care trebuie să aibă un circuit normal spre groapa de gunoi”, a afirmat Bădulescu.

 El a precizat că de aproape o săptămână Primăria Sectorului 1 şi Primăria Generală a Capitalei încearcă să rezolve problema, "însă grupurile de interese din această companie vin şi invocă tot felul de prostii”.

Viceprimarul a spus că reprezentanţii Romprest invocă faptul că nu li s-a plătit factura şi că ei "nu sunt compatibili din punctul de vedere al culorii politice”.

 "Astăzi, la acest moment, am luat decizia împreună cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti să depunem o plângere penală pentru că aşa ceva nu este posibil, să laşi o săptămână în centrele de carantină gunoiul neridicat, că tu nu eşti în stare să-ţi faci datoria. Este inacceptabil în condiţiile în care noi vorbim de epidemie la nivelul municipiului Bucureşti!”, a afirmat, sâmbătă după-amiază, Aurelian Bădulescu.

 Acesta a catalogat drept "o inepţie” atitudinea reprezentanţilor Romprest şi a anunţat că autorităţile locale vor merge până la solicitarea rezilierii contractului cu această firmă. Totodată, Bădulescu a cerut cetăţenilor să sesizeze "refuzul nejustificat” al companiei de a ridica gunoiul.Parerea ta...

DESTEPT
30 Mar 2020

si ce mari afaceri cu contracte , bani , terenuri , minarii , au facut inpreuna
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.