POLITICă

Avocata lui Liviu DRAGNEA acuză încălcarea drepturilor fostului lider PSD


Avocata lui Liviu DRAGNEA acuză încălcarea drepturilor fostului lider PSD

Z.P. | 2020-01-18 20:05

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, sustine ca fostului lider PSD, încarcerat la Penitenciarul Rahova, i-au fost incalcate drepturile.

”Nu este o solicitare neapărat făcută de cineva. E un drept care se acordă conform legii. Permisia este tocmai prevăzută de lege astfel încât persoanele care se află în privare de libertate să aibă posibilitatea să menţină relaţiile cu familia. Problema care s-a pus în ceea ce-l priveşte pe domnul Dragnea, care lucrează în cadrul penitenciarului, acestuia nu i-a fost acordată permisia, fără o motivare anume”, a declarat avocata Flavia Teodosiu sâmbătă, la Antena 3, potrivit news.ro.

Lui Liviu Dragnea - încarcerat la Penitenciarul Rahova unde execută o condamnare de trei ani şi jumătate în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman - i-a fost refuzat acest drept, în ciuda faptului că a primit din partea garajului unde lucrează toate meritele aferente, a precizat avocata sa.

foto:Parerea ta...

REALITATE
19 Ian 2020

Terminați cu aceasta mizerie și cu acel lins in cur !Munca lui Dragnea se aduna cifra cu cifra: Între 2016 și 2019, Dragnea a primit cel puțin 10 milioane de euro, la sacoșă, de la un constructor .
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.