POLITICă

Alianţa 2020 USR PLUS reacţioneză după afirmaţiile lui Dragnea: Minte de îngheaţă Belina


Alianţa 2020 USR PLUS reacţioneză după afirmaţiile lui Dragnea: Minte de îngheaţă Belina

Z.P. | 2019-04-14 10:19

Alianţa 2020 USR PLUS a reacţionat ironic la adresa lui Liviu Dragnea, după ce acesta din urmă a declarat că Guvernul PSD a absorbit mai multe fonduri UE decât Guvernul Cioloş.


Alianţa 2020 USR PLUS reacţioneză după afirmaţiile lui Dragnea: Minte de îngheaţă Belina

"Dragnea a minţit în seara asta de-a îngheţat Belina. Spune că guvernele PSD ALDE au absorbit de 4 ori mai multe fonduri europene decât Guvernul Cioloş. Credem că îi lipsesc noţiuni elementare de matematică. Pentru că în 2016 au intrat în România 7,4 miliarde de euro, în total. În ultimii doi ani, guvernele Dragnea - toate 3 - au reuşit să atragă câte 4,7 miliarde pe an. Oricum ar întoarce cifrele domnul Dragnea cu tot PSD-ul realitatea e alta decât cea pe care o vinde ieftin", susţin reprezentanţii Alianţei.

Ei mai dmit că, dacă scădem subvenţiile agricole, "adică fondurile europene negociate de Dacian Cioloş în calitate de comisar european şi primite acum de România pentru care guvernul PSD nu trebuie să facă nici un efort că să le primească", realitatea e că în 28 de luni coaliţia PSD-ALDE a atras cu 22% mai puţine fonduri europene de coeziune decât Guvernul Cioloş în 12 luni.

"Adică doar 3,4 miliarde adunate în 2017, 2018 şi 2019 faţă de 4,4 miliarde în 2016", conchid reprezentanţii Alianţei.

Liderul PSD Liviu Drganea a susţinut sâmbătă seară, într-o postare pe Facebook, că  guvernul PSD a adus de patru ori mai multe fonduri europene faţă de guvernul precedent.

"Am adus deja de patru ori mai multe fonduri europene faţă de guvernul precedent, dar vrem să aducem mai mult decât atât, pentru că românii şi România merită mai mult!", afirmă liderul PSD.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.