MONDEN

Smiley și Cabron au lansat o melodie EMOȚIONANTĂ pentru eroii zilelelor noastre


Smiley și Cabron au lansat o melodie EMOȚIONANTĂ pentru eroii zilelelor noastre

E.Ş. | 2020-04-03 20:38

Smiley şi Cabron au lansat piesa „Cine-i salvează pe eroi?“, „un omagiu adus oamenilor care mişcă pentru noi în momentele astea în care majoritatea stă în case“, cu versuri apăsătoare în contextul actual.

Lansată acum, însă compusă cu câteva luni bune în urmă, piesa „Cine-i salvează pe eroi?“ este o invitaţie din partea lui Smiley la respect şi dragoste necondiţionată.   „Este cel mai bun moment ca oamenii să devină conştienţi că sunt interconectaţi, că acţiunea fiecăruia contează şi determină binele sau răul celorlalţi. Oamenii trebuie să respecte, să iubească, să dăruiască, să ajute fără a aştepta ceva în schimb, pentru că fiecare în viaţa lui, în diverse etape, este, pe rând, muritor şi erou pentru cei din jur“, consideră Smiley care face şi un îndemn la introspecţie odată cu această lansare. 

 „Îmi doresc ca fiecare om care ascultă această piesă să fie atent la versuri şi să-şi creeze propria imagine, colorată sau gri, despre eroii din viaţa lui sau despre eroul care este el în vieţile celor din jur. Este un exerciţiu foarte bun de sinceritate, de conştiinţă, de realitate, de respect“, a adăugat cântăreţul. 

„Piesa este nu doar un omagiu adus oamenilor care mişcă pentru noi în momentele astea în care majoritatea sta în case, este pentru toţi oamenii care au făcut ceva important pentru cineva în locul potrivit, la momentul potrivit. Că ai salvat o viaţă, că ai salvat chiria pe o lună a unui prieten, că ai făcut un cântec sau un vers care a mişcat oameni atunci când aveau nevoie, că ai apărut cu o glumă bună atunci când omul de lângă tine era la pământ sau că ai grijă de familia ta indiferent de vremuri, ei bine, Eroule, piesa asta este pentru tine! Poate nu toată lumea îţi mulţumeşte, dar oamenii da“, a spus Cabron, artistul care cântă alături de Smiley piesa, scrie . 

Inspirat de condiţia efemeră a eroului, Smiley cântă neputinţa şi singurătatea acestuia atunci când el redevine om şi îşi arată slăbiciunile şi vulnerabilitatea: „Eroii rămân eroi indiferent de vremuri şi trebuie aplaudaţi când sunt sus, dar şi când sunt obosiţi, copleşiţi de neputinţă sau nu mai pot dărui ceea ce puteau ieri“, spune Smiley care consideră ca singurul antidot pentru teama în care trăiesc oamenii acum este dragostea de viaţă şi de cei din jur. 


Galerie media:Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.