MONDEN

Scrisoarea de DRAGOSTE adresată de Tupac Madonnei este emoționantă / Motivul pentru care rapperul i-a spus ADIO


Scrisoarea de DRAGOSTE adresată de Tupac Madonnei este emoționantă / Motivul pentru care rapperul i-a spus ADIO

Z.P. | 2019-07-11 18:36

Putini sunt cei care stiu ca Madonna si Tupac Shakur au trait o poveste de dragoste in 1995, iar rapperul a pus punct relatiei printr-o scrisoare scoasă acum la licitaţie. Madonna a incercat de mai multe ori sa blocheze vânzarea epistolei cu ajutorul justiţiei.

Tocmai faptul că Madonna apelat în instanţă a crescut simţitor preţul scrisorii, astfel că site-ul Gotta Have Rock & Roll, unde va fi pus în vânzare documentul, a anunţat că licitaţia începe de la 100 de mii de dolari. Reprezentanţii platformei de licitaţii se aşteaptă ca preţul de vânzare să ajungă undeva în jurul sumei de 300 de mii de dolari.

Tupac i-a scris din închisoare cântăreţei iar mesajul semnat de regretatul rapper pe 15 ianuarie, 1995 include dezvăluirea potrivit căreia cei doi s-au despărţit pentru că ea este albă. ”Pentru tine, faptul că eşti văzută cu un bărbat de culoare nu îţi afectează în niciun fel cariera, în orice caz, te-ar face să pari mai deschisă şi interesantă, dar pentru mine, cel puţin cum simţeam eu că sunt perceput, aş fi dezamăgit jumătate dintre oamenii care m-au făcut ceea ce sunt. Nu am vrut să te rănesc”, scria Tupac.

Madonna a acţionat-o în justiţie pe fosta sa colaboratoare şi prietenă Darlene Lutz, încercând să blocheze vânzarea. După mai multe decizii judecătoreşti şi apeluri pierdute de cântăreaţa americană, scrisoarea a ajuns la platforma de licitaţii în luna iunie. Vânzarea va începe pe 17 iulie, potrivit Mediafax.

O parte din încasări vor fi dedicate organizaţiei breastcancer.org, Darlene fiind supravieţuitoarea unui cancer la sân.

Timp de 20 de ani, relaţia dintre Madonna şi Tupac a rămas secretă, înainte ca artista să vorbească deschis despre acest subiect în 2015.

Tupac a fost ucis în 1996 la vârsta de 25 de ani, alimentând numeroase teorii ale conspiraţiei. La momentul decesului, rapperul era logodit cu creatoarea de modă americană Kidada Jones. Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.