MONDEN

Schimbări la VISURI LA CHEIE: Adela Pârvu și-a dat demisia după 5 ani / Cine a rămas în echipa de la Pro TV


Schimbări la VISURI LA CHEIE: Adela Pârvu și-a dat demisia după 5 ani / Cine a rămas în echipa de la Pro TV

Z.P. | 2019-08-09 19:27

Dupa 5 ani la "Visuri la cheie", Adela Pârvu și-a dat demisia de la Pro TV. Schimbările pentru „Visuri la cheie" continua: Adela Parvu nu este singura care paraseste emisiunea. Si Ciprian Vlaicu a ales să se dedice și el proiectelor personale, iar Dragoș Bucur revine la cârma show-ului.

In schimb, arhitecții Alina Vîlcu și Omid Ghannadi revin la „Visuri la cheie", după o pauză de un an de zile.

In proiect rămân în continuare arhitectul Valentin Ionașcu, designerul Cristina Joia si noua componentă - Laura Boghiu, arhitect și designer de interior.

„«Visuri la cheie» este pentru mine o provocare uriaşă, o experienţă unică, şi abia aştept să văd casele şi să cunosc familiile pe care le vom ajuta. Îmi doresc să le aducem zâmbetul pe buze şi speranţa că vor avea o viaţă mai frumoasă tuturor celor la care vom ajunge în acest sezon. Îmi doresc foarte tare să vedem primele case predate şi primele reacţii de bucurie ale beneficiarilor, a declarat Laura Boghiu, noua membră a echipei 'Visuri la cheie'.

 Pe de alta parte, Alina Vilcu sustine ca emisiunea Visuri la cheie este locul in care isi doreste sa fie in acest moment.

„Deşi am mai multe proiecte în paralel şi deşi nu am un plan concret de a le organiza, am tare multă încredere că Dumnezeu mă va ghida pas cu pas şi că locul meu acum este în echipa «Visuri la cheie». Cu această hotărâre vine şi o lecţie pe care aş vrea să o transmit mai departe: niciodată să nu spui niciodată! La un moment dat, de dragul unei consecvenţe, te-ai putea trezi blocat într-o anumită situaţie, iar statul pe loc înseamnă să-ţi negi visurile. Am un sentiment frumos, de intimitate şi căldură, ca şi cum m-aş reîndrăgosti de un fost iubit cu care am rămas prietenă, a mărturisit Alina Vîlcu.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.