MONDEN

Robert Downey Jr., ARESTAT pentru că a fumat marijuana la Disneyland


Robert Downey Jr., ARESTAT pentru că a fumat marijuana la Disneyland

Z.P. | 2019-08-25 15:30

Robert Downey Jr., care a fost onorat la convenţia D23 de la Anaheim cu premiul Disney Legend, a povestit cum a fost arestat la Disneyland pentru că a fumat marijuana, scrie Variety.

"Prima dată când am mers la Disneyland, am fost transportat într-o altă lume... iar la câteva momente după aceea am fost arestat", a explicat Downey.

"Am fost dus la un centru de procesare a datelor personale. După ce mi s-a dat un avertisment sever, m-am întors, dacă mă ajută memoria, la un grup foarte dezamăgit de supraveghetori. Îmi cer iertare faţă de oricare ar fi fost persoana care ar fi trebuit să mă împiedice să fumez marijuana într-o gondolă fără o licenţă legală", a spus actorul, potrivit News.ro.

"Îmi pare rău, nu vreau să creez o confuzie şi mai mare insinuând că fumatul legal de marijuana într-o gondolă ar fi mai uşor în oricare alte atracţii din parcurile de distracţii. Poate doar pentru Imagineers (inginerii din departamentul de cercetare şi dezvoltare al grupului Disney), însă asta e treaba lor", a continuat Robert Downey Jr.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.