MONDEN

Ricky Martin, TATĂ pentru a treia oară. Cântărețul a postat imaginea pe Instagram


Ricky Martin, TATĂ pentru a treia oară. Cântărețul a postat imaginea pe Instagram

Z.P. | 2019-01-01 17:49

Ricky Martin a anunţat de Anul Nou că, împreună cu soţul său, a devenit tatăl unei fetiţe, cântăreţul în vârstă de 47 de ani, publicând pe Instagram o fotografie în care este înfăţişat cu mânuţele bebeluşului între degete cu explicaţia ”Dincolo de fericire!”, arată The Sun.

Cântăreţul şi soţul său, Jwan Yosef, au anunţat că numele fetiţei va fi Lucia Martin- Yosef.

Ambii taţi au publicat anunţuri în engleză şi spaniolă privind nou născutul: "Vă anunţăm cu emoţie că suntem părinţii unei fetiţe frumoase şi sănătoase căreia i-am pus numele Lucia Martin-Yosef”.

Ricy Martin era deja tatăl a doi gemeni pe care i-a crescut singur în ultimii 10 ani. În 2008 o mamă-surogat i-a născut pe Matteo şi Valentino. Cântăreţul a început să se întâlnească cu Yosef în 2016, după ce a mărturisit că s-a îndrăgostit de picturile pe care acesta le realiza, potrivit Mediafax.

Am schimbat jurăminte, am jurat de toate şi am semnat toate actele pe care trebuie să le semnăm, certificat prenupţial şi toate celelalte", a anunţat Martin la începutul anului trecut. Cântăreţul mărturisea că partenerul său se înţelege de minune cu copiii lui.Parerea ta...

Doresc sa comentez


Citeste si...

(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.