MONDEN

Ricky Martin a publicat PRIMA FOTOGRAFIE cu fiica de 7 luni. Cum arată micuța LUCIA


Ricky Martin a publicat PRIMA FOTOGRAFIE cu fiica de 7 luni. Cum arată micuța LUCIA

Z.P. | 2019-08-10 16:04

Cântăreţul Ricky Martin a publicat pe Instagram prima fotografie cu fiica sa, născută în urmă cu şapte luni, alături de textul: "Lumina ochilor mei".

În urmă cu şapte luni, cântăreţul a anunţat naşterea fiicei sale Lucia, dar nu a făcut publică o imagine. 

Copilul, născut de o mamă surogat, pe lângă numele ei de familie, îl poartă şi pe acela al soţului artistului, Jwan Yosef, cu care s-a văzut timp de doi ani înainte să se căsătorească în 2018

Ricky Martin este şi tatăl gemenilor Matteo şi Valentino care s-au născut atunci când avea o relaţie cu omul de afaceri Carlos González.

Tot pe reţeaua de socializare, Martin a anunţat sosirea pe lume a noului membru al familiei, pe 31 decembrie 2018. "Suntem încântaţi să anunţăm că am devenit părinţii unei fetiţe frumoase şi sănătoase pe care o va chema Lucia Martin-Yosef", citeaza News.ro.

Starul portorican, care a anunţat în mod public în 2010 că este homosexual, a devenit tată de gemeni în 2008. Fiii lui, Matteo şi Valentino, s-au născut cu ajutorul unei mame surogat. În ianuarie 2018, el a anunţat că s-a căsătorit cu artistul siriano-suedez Jwan Yosef.Parerea ta...

Doresc sa comentez


Citeste si...

(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.