MONDEN

Rapper american, nominalizat la Grammy, ÎMPUȘCAT MORTAL în Los Angeles. Avea doar 33 de ani. Ce s-a întâmplat


Rapper american, nominalizat la Grammy, ÎMPUȘCAT MORTAL în Los Angeles. Avea doar 33 de ani. Ce s-a întâmplat

Z.P. | 2019-04-01 22:52

Rapperul american Nipsey Hussle, nominalizat la premiile Grammy 2019, a fost împuşcat mortal în faţa magazinului pe care îl deţinea în Los Angeles, iar alte două persoane au fost rănite în incident, potrivit The Los Angeles Times.

Incidentul a avut loc duminică după amiază, potrivit reprezentanţilor Poliţiei din Los Angeles. O anchetă este în desfăşurare.

Hussle, care avea 33 de ani, a fost împuşcat de mai multe ori în faţa magazinului de haine pe care îl deţinea şi a fost transportat la spital, unde a fost pronunţat decesul.

Născut Ermias Asghedom, originar din sudul oraşului Los Angeles, rapperul a făcut parte dintr-o bandă de cartier în adolescenţă. Însă a devenit pasionat de muzică şi tehnologie, angajându-se în mai multe demersuri antreprenoriale şi fiind foarte implicat în diferite proiecte artistice pentru comunitatea din care făcea parte, citeaza Mediafax.

Anul acesta, a fost nominalizat la premiile Grammy pentru cel mai bun album rap, "Victory Lap", lansat în 2018.

"Am crescut într-o cultură a bandelor. Am avut de-a face cu moartea, cu crime. Era ca şi cum am fi trăit într-o zonă de război, unde oamenii mor în aceste cartiere şi toată lumea este puţin imună la asta. Cred că se numeşte sindrom posttraumatic, lucru care se întâmplă oamenilor ce au fost în război atât de mult timp. Cred că Los Angeles suferă din cauza asta, pentru că nu este un lucru normal, dar, după un timp, ne comportăm ca şi cum ar fi", a declarat rapperul pentru The Los Angeles Times, anul trecut.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.