MONDEN

Randi Zuckerberg, sora creatorului FACEBOOK, la București: "Eram nişte fraţi normali care se certau"


Randi Zuckerberg, sora creatorului FACEBOOK, la București: "Eram nişte fraţi normali care se certau"

Z.P. | 2019-10-09 00:14

“Am fost nişte copii normali şi am avut o copilărie obişnuită,” spune Randi Zuckerberg, sora mai mare a celebrului Mark Zuckerberg, creatorul Facebook, potrivit stirileprotv.ro. Randi se afla în Bucuresti zilele acestea.

Fratele ei a fost convins că platforma pe care o va lansa va schimba lumea. Fosta directoare de marketing a companiei din Silicon Valley, Randi, le-a vorbit luni, la București, tinerilor antreprenori despre experiența sa la Facebook. Ea este acum scriitoare, realizatoare TV și directoarea unei companii media din Statele Unite.

Mark Zuckerberg și cele trei surori ale sale au copilărit în White Plains, New York, un orășel cu aproape 60.000 de locuitori. Mama lor era psiholog, iar tatăl, medic dentist. Pe atunci nimeni nu își imagina că singurul băiat al familiei va ajunge să conducă o companie care acum valorează aproape 500 de miliarde de dolari.

Randi Zuckerberg: “Am fost o familie foarte normală, dacă ne-ai fi cunoscut, eram nişte fraţi normali care se certau, care mergeam la şcoală. E minunat să vezi ce a construit şi ce s-a întâmplat.”, citează stiripesurse.ro.

Randi Zuckerberg a lucrat șase ani la sediul Facebook din Silicon Valley. A fost purtătorul de cuvânt al companiei și a condus departamentul de marketing. Spune că fratele ei a fost mereu preocupat să combată fenomenul ştirilor false.

Randi Zuckerberg: “Sunt oportunităţi incredibile în jurul tehnologiei dar sunt de asemenea aceste întrebări etice la care toţi liderii ar trebui să se gândească, pe de o parte e un lucru bun ca toţi avem acces la informaţii şi ne putem face vocea auzită.”

Randi Zuckerberg: “Când te gândeşti ca iPhone-ul e pe piaţa doar de 12 ani, drept urmare lucrurile s-au schimbat foarte mult”Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.