MONDEN

POZA de 10 milioane de LIKE-uri, care i-a blocat Instagramul lui Jennifer Aniston


POZA de 10 milioane de LIKE-uri, care i-a blocat Instagramul lui Jennifer Aniston

Z.P. | 2019-10-17 00:20

Contul de Instagram al lui Jennifer Aniston, lansat marţi, a fost indisponibil mai multe ore după ce actriţa a publicat un selfie cu echipa „Friends”. Problema a apărut la câteva ore după ce fotografia cu actorii Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer, colegii ei din serialul „Friends”, a fost publicată.

În decurs de o oră, contul ei a înregistrat peste 116.000 de urmăritori, iar poza, câteva sute de mii de aprecieri, înainte ca pagina să se blocheze.

„Iar acum suntem prieteni şi pe Instagram. Bună, Instagram”, a scris ea alături de imagine.

După două zile de la debutul pe reţeaua de socializare, Aniston are peste 9,4 milioane de urmăritori. Fotografia a primit peste 10 milioane de aprecieri, potrivit stirileprotv.ro.

Conducerea Instagram a cerut scuze pentru problema tehnică. "Am aflat că un număr mare de oameni au probleme când urmăresc pagina lui Jen - volumul interesului este incredibil. Lucrăm activ la o soluție și sperăm să avem pagina activă din nou cât mai curând", a transmis pentru Page Six un purtător de cuvânt al rețelei de socializare. Ulterior, problema a fost rezolvata, dar, la scurt timp după aceea, contul actriței a deveni din nou indisponibil.Aniston și-a înregistrat contul de Instagram în septembrie, iar marți a postat pentru prima oară.

Actriţa în vârstă de 50 de ani este cunoscută pentru rolul Rachel Green din FRIENDS, serialul lansat în 1994, care a avut 10 sezoane.


Mai multe imagini:Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.