MONDEN

Nicolas Cage, prima DECLARAȚIE după divorțul de a patra soție. MOTIVUL pentru care actorul a fost însurat doar 4 zile


Nicolas Cage, prima DECLARAȚIE după divorțul de a patra soție. MOTIVUL pentru care actorul a fost însurat doar 4 zile

Z.P. | 2019-06-03 17:11

Actorul american Nicolas Cage a divorţat de cea de-a patra sa soţie, Erika Koike, după un mariaj care a durat doar patru zile. Nicolas Cage a invocat starea de ebrietate drept motiv pentru care a acceptat această a patra casatorie.

Actorul în vârstă de 55 de ani şi cosmeticiana, care au avut o relaţie de un an, s-au căsătorit pe 23 martie în oraşul american Las Vegas. Cage a cerut anularea mariajului după patru zile, susţinând că se afla sub influenţa alcoolului în timpul ceremoniei. "Înainte de a obţine un permis de căsătorie şi de a lua parte la ceremonie, (Cage şi Koike, n.r.) au consumat alcool până au ajuns în stare de ebrietate. Astfel, când (Koike, n.r.) i-a sugerat lui (Cage, n.r.) că ar trebui să se căsătorească, el a reacţionat din impuls şi fără a înţelege impactul deplin al acţiunilor sale", au declarat avocaţii starului, citeaza Mediafax.

Documentele depuse în justiţie mai arată că Erika Koike nu i-a spus fostului ei soţ că are antecedente penale. Specialista în machiaj urmează să apară în instanţă în Las Vegas luna aceasta, fiind acuzată de conducere sub influenţa alcoolului.

Divorţul a fost pronunţat pe 31 mai, la trei luni de la căsătorie, potrivit unor documente obţinute de platforma de ştiri mondene TMZ.com.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.