MONDEN

Nicolas Cage, prima DECLARAȚIE după divorțul de a patra soție. MOTIVUL pentru care actorul a fost însurat doar 4 zile


Nicolas Cage, prima DECLARAȚIE după divorțul de a patra soție. MOTIVUL pentru care actorul a fost însurat doar 4 zile

Z.P. | 2019-06-03 17:11

Actorul american Nicolas Cage a divorţat de cea de-a patra sa soţie, Erika Koike, după un mariaj care a durat doar patru zile. Nicolas Cage a invocat starea de ebrietate drept motiv pentru care a acceptat această a patra casatorie.

Actorul în vârstă de 55 de ani şi cosmeticiana, care au avut o relaţie de un an, s-au căsătorit pe 23 martie în oraşul american Las Vegas. Cage a cerut anularea mariajului după patru zile, susţinând că se afla sub influenţa alcoolului în timpul ceremoniei. "Înainte de a obţine un permis de căsătorie şi de a lua parte la ceremonie, (Cage şi Koike, n.r.) au consumat alcool până au ajuns în stare de ebrietate. Astfel, când (Koike, n.r.) i-a sugerat lui (Cage, n.r.) că ar trebui să se căsătorească, el a reacţionat din impuls şi fără a înţelege impactul deplin al acţiunilor sale", au declarat avocaţii starului, citeaza Mediafax.

Documentele depuse în justiţie mai arată că Erika Koike nu i-a spus fostului ei soţ că are antecedente penale. Specialista în machiaj urmează să apară în instanţă în Las Vegas luna aceasta, fiind acuzată de conducere sub influenţa alcoolului.

Divorţul a fost pronunţat pe 31 mai, la trei luni de la căsătorie, potrivit unor documente obţinute de platforma de ştiri mondene TMZ.com.Parerea ta...

Doresc sa comentez


Citeste si...

(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.