MONDEN

Momente de PANICĂ la ”Românii au Talet”. Jurații au fost AMENINȚAȚI de un concurent


Momente de PANICĂ la ”Românii au Talet”. Jurații au fost AMENINȚAȚI de un concurent

E.Ş. | 2019-09-29 20:58

Juraţii de la ROMÂNII AU TALENT au trecut duminică prin clipe de groază, după ce un bărbat de 29 de ani le-a arătat celor prezenţi un cuţit şi un pistol airsoft şi a dat foc unei cărţi de cult. Poliţia a intervenit şi, ulterior, tânărul a fost internat într-o unitate spitalicească pentru consult de specialitate, iar cercetările în acest caz continuă.

Poliţia Capitalei a anunţat că, duminică, în jurul orei 12.45, dintr-un hotel situat în Sectorul 1 a fost făcut un apel la 112 în care se reclama că un bărbat, de 29 de ani, aflat la preselecţia pentru emisiunea TV ROMÂNII AU TALENT, a devenit agitat, le-a arătat celor prezenţi un cuţit şi un pistol airsoft şi a dat foc unei cărţi de cult.

Bărbatul a fost imobilizat şi dus la sediul Secţiei 2 Poliţie pentru cercetări. Ulterior, el a fost audiat şi ulterior internat într-o unitate spitalicească pentru consult de specialitate.

Cercetările sunt continuate de Secţia 2 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.Parerea ta...

Doresc sa comentez


Citeste si...

(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.