MONDEN

Milionarul care a cochetat și cu Andreea Marin a înjunghiat o femeie. Relatarea FAPTEI


Milionarul care a cochetat și cu Andreea Marin a înjunghiat o femeie. Relatarea FAPTEI

Eliza Popa | 2020-04-10 13:29

Milionarul prahovean Mihai Tufan a atacat cu un cuțit o femeie cu care se afla în mașina sa. Polițiștii l-au reținut pe omul de afaceri și a fost dus la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă. Andreea Marin a fost la un moment dat împreună cu Mihai Tufan aproape un an.

Din primele informații nu se știe dacă este vorba de soția sau sau de directoarea companiei. Surse judiciare susțin că milionarul Mihai Tufan a atacat o femeie cu un cuțit, iar apoi s-a tăiat singur pentru a încerca să le spună polițiștilor că a fost vorba de un atac. Polițiștii l-au reținut pe omul de afaceri și a fost dus la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă.

Ce spune Poliția

„În seara de 9 aprilie a.c., prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană, aflată într-un autoturism, oprit pe DN1, pare a fi bolnavă sau rănită. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2, dar și ai Brigăzii Rutiere.

În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor. Din primele date s-a conturat ipoteza  că bărbatul și femeia au avut un conflict, care a degenerat. La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat. Bărbatul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă”, se arată în comunicatul Poliției.

Cea mai puțin cunoscută poveste de dragoste

Andreea Marin a fost împreună cu Mihai Tufan aproape un an. Cea mai puțin cunoscuta poveste de dragoste trăită de Andreea Marin s-a petrecut în 2003-2004, când „Zana Surprizelor” a fost îndrăgostită de Mihai Tufan. Originar din Câmpina, acesta avea, la vremea respectivă, o avere de aproximativ 20 de milioane de euro, realizată din comercializarea electrozilor industriali, nota în 2018 businessnews.ro. Relația s-a destrămat, după cum a scris presa de atunci, pentru că Andreea Marin s-a arătat deranjată de faptul că Tufan nu renunțase la Ramona, care era iubita să încă din liceu. “Voi fi foarte clară, ca să nu mai revin la acest subiect fără noimă. Nu-mi plac bărbații cărora le lipsește ce-i mai important, din moment ce se laudă cu ceea ce de fapt nu au, și nicidecum nu-mi place ciorba reîncălzită. Trecutul are rostul său doar cînd e vorba de oameni care au știut să păstreze respectul meu, ceilalți nu există în memoria mea afectivă. Eu trăiesc prezentul și visez viitorul pentru dragostea mea de acum. Asta este tot ceea ce contează”, declara Andreea Marin despre despărțirea de Tufan.

Foto: Câmpina TVParerea ta...

VIOREL
10 Apr 2020

Mai tata ,dar cati a avut asta, toti milionari ?
PARAIPAN
10 Apr 2020

Mai Viorel....asa zisa până se vinde scump...e materialistă...
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.