MONDEN

Mick Jagger va fi OPERAT la inimă. Ce probleme are solistul trupei The Rolling Stones


Mick Jagger va fi OPERAT la inimă. Ce probleme are solistul trupei The Rolling Stones

Z.P. | 2019-04-01 23:07

Solistul trupei The Rolling Stones, Mick Jagger, va fi suspus unei operaţii la inimă, săptămâna aceasta, după ce turneul nord-american al grupului a fost amânat, potrivit unor surse citate de Reuters.

Site-ul american Drudge Report, care citează surse anonime, a spus că Jagger, în vârstă de 75 de ani, va fi supus unei operaţii, săptămâna aceasta, la New York, pentru a i se înlocui o valvă cardiacă. 

Şi site-ul Page Six, care citează surse anonime, afirmă că operaţia ar consta în montarea unui stent.  

Reprezentanţii lui Jagger în Statele Unite nu au răspuns solicitărilor de a comenta informaţiile. Un purtător de cuvânt al formaţiei britanice în Londra a refuzat să comenteze articolul din Drudge Report. 

Formaţia a anunţat sâmbătă că amână toate datele de concert din turneul în Statele Unite şi Canada pentru a-i oferi lui Mick Jagger timp să primească tratament medical. Nu au specificat de ce fel de tratament are nevoie Jagger, dar se aşteaptă să se recupereze complet. 

Turneul nord-american era programat să înceapă la 20 aprilie şi să dureze până la 29 iunie, citeaza News.ro.

Jagger a fost fotografiat, duminică, în Miami Beach, Florida, pe plajă, împreună cu partenera sa actuală, balerina Melanie Hamrick, împreună cu doi copii. 

Cântăreţul britanic nu a explicat problemele sale medicale, dar a scris într-un mesaj pe Twitter dedicat fanilor că va munci foarte mult pentru a se întoarce cât mai repede pe scenă. 

După o viaţă timpurie de relaţii, droguri în stil rock'n'roll, Mick Jagger ţine acum o dietă sănătoasă, aleargă şi merge la sală frecvent. 

Stenturile sunt o procedură obişnuită care ajută la menţinerea arterelor deblocate.Parerea ta...

Doresc sa comentez


Citeste si...

(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.