MONDEN

Lady GAGA, premiantă la Globurile de AUR: Ca femeie, este foarte greu sa fii luata în serios


Lady GAGA, premiantă la Globurile de AUR: Ca femeie, este foarte greu sa fii luata în serios

Z.P. | 2019-01-08 18:58

Piesa „Shallow”, interpetata de Lady Gaga si Bradley Cooper, a fost desemnata „Best Original Song” la premiile Golden Globes .

Povestea celei de-a 76-a editii a Globurilor de Aur a fost marcata in profunzime de echilibrul perfect intre muzica si film, datorita nominalizarilor primite de productii cinematografice precum „A Star Is Born” si „Bohemian Rhapsody”.

In cadrul galei de decernare a premiilor, piesa-fenomen, „Shallow” (interpetata de Lady Gaga si Bradley Cooper), a castigat la categoria „Best Original Song”. Lady Gaga a tinut neaparat sa imparta premiul cu Mark Ronson, Anthony Rossomando si Andrew Wyatt, care au sustinut-o si au ajutat-o sa compuna piesa.

„Ca femeie, este foarte greu sa fii luata in serios ca muzician si compozitor.”, a declarat Gaga in timpul galei, multumindu-le ulterior acelora care au contribuit la succesul inregistrat de „Shallow”.

Productia cinematografica „A Star Is Born” a intrat in competitie ca favorita, insumand 5 nominalizari la editia din 2019 a Globurilor de Aur. Certificata cu disc de platina, piesa „Shallow”, care s-a situat in primele 5 pozitii ale clasamentului Billboard Hot 100, se bucura si de performanta de a fi nominalizata de patru ori in cadrul editiei din acest an a premiilor Grammy.

Lady Gaga a fost de departe una dintre cele mai stilate prezente din seara decernarii premiilor Globurilor de Aur, reusind sa acapareze toate privirile intr-o minunata rochie albastra, care a reprodus look-ul lui Judy Garland, protagonista filmului „A Star Is Born”, din 1954. 2019 este anul ce i-a adus lui Gaga cel de-al doilea Glob de Aur, primul fiind castigat de aceasta in 2016, pentru rolul sau in „American Horror Story: Hotel”.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.