MONDEN

Jamie Dornan, actorul principal din FIFTY SHADES OF GREY, de 3 ori tată de fată. Cum arată soția lui


Jamie Dornan, actorul principal din FIFTY SHADES OF GREY, de 3 ori tată de fată. Cum arată soția lui

Z.P. | 2019-04-01 22:25

Actorul Jamie Dornan, devenit celebru cu rolul din seria "Fifty Shades of Grey/ Cinzeci de umbre ale lui Grey", a devenit tată pentru a treia oară, relatează contactmusic.net.

Anunţul a fost făcut de soţia acestuia, actriţa şi cântăreaţa britanică Amelia Warner. Ea a publicat pe reţeaua de socializare online Instagram o poză cu trei perechi de pantofi, însoţită de mesajul "Sunt mândră de aceste trei fete superbe, mă simt onorată se fiu mama lor", potrivit Mediafax.

Cuplul, care este căsătorit din 2013, mai are două fiice: Dulcie, în vârstă de cinci ani, şi Elva, în vârstă de trei ani.

Anterior, Dornan a declarat că rolul de soţ şi tată este unul "complet" şi cel pe care îl tratează ca fiind "cel mai serios în viaţă". Actorul a spus că simte că rolul de tată i se potriveşte. El a mai afirmat că "dorinţa de a-şi face copii fericiţi este o motivaţie bună pentru el şi soţia sa" şi că, deşi există neînţelegeri între ei, în special când călătoresc cu copiii, el şi cu Warner nu lasă tensiunile să escaladeze.

Jamie Dornan este un actor din Irlanda de Nord, devenit celebru cu rolul Christian Grey din seria cinematografică "Fifty Shades of Grey/ Cinzeci de umbre ale lui Grey".


Mai multe imagini:
Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.