MONDEN

Irina Tănase, MESAJ pentru Liviu Dragnea de Dragobete: "Dragostea este îndelung răbdătoare..."


Irina Tănase, MESAJ pentru Liviu Dragnea de Dragobete: "Dragostea este îndelung răbdătoare..."

Z.P. | 2020-02-24 14:48

Irina Tănase, MESAJ pentru Liviu Dragnea de Dragobete: "Dragostea este îndelung răbdătoare..."

Irina Tănase a postat pe contul său de Instagram o fotografie și un mesaj de dragoste, evident pentru iubitul Liviu Dragnea, aflat în închisoare.

„Love is patient, love is kind. (..)

It always protects, always trusts, always hopes, always perseveres.

Love never fails”, a scris Irina Tănase în dreptul imaginii postate.


Irina Tănase, MESAJ pentru Liviu Dragnea de Dragobete:

Tradus în limba română, mesajul Irinei ar fi „Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate (…) Dragostea protejează întotdeauna, crede totul, nădăjduieşte totul, speră mereu și persevereză. Dragostea nu dezamăgește niciodată”.

În fotografia postată pe Instagram se vede și un aranjament floral în formă de inima, alcătuit din trandafiri albi și roșii, iar alături o fotografie înrămată, în care tânăra Tănase se sărută cu Liviu Dragnea.

Irina Tănase a postat pe rețelele de socializare si un mesaj de Valentine's Day: „Dacă cineva m-ar întreba ‘Ce înseamnă pentru mine iadul?, aș răspunde cam așa ‘Distanța dintre doi oameni care se iubesc’.Parerea ta...

UDREA-BICA COSTARICA
24 Feb 2020

toate putorile iubesc banii stim asta de aia roiesc ca fluturii de noapte la lampa in jurul mafiotilor.Asemenea persoane nu sunt femei sunt un pampers de unica folosinta....unii le spun dame de consumatie.efemeride ptr ca se folosesc precum servetelul si se arunca la gunoi dupa utilizare.Dupa care vine cate un prost le ia din cosul de gunoi si le recicleaza drept "secretare".Am vazut filmul asta de atatea ori dupa decembrie 1989 ca deja nu mai prezinta interes.Bordelul de partid are mereu carne proaspata
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.0.0581