MONDEN

Interesant: Bruce Willis a preferat să se izoleze cu fosta soție. NIMENI nu știe de ce


Interesant: Bruce Willis a preferat să se izoleze cu fosta soție. NIMENI nu știe de ce

Eliza Popa | 2020-04-22 16:31

De mai bine de o lună de zile, Bruce Willis s-a izolat în aceeași casă cu fosta sa soție Demi Moore și cu cele trei fete ale lor. Actuala soție a actorului a rămas acasă cu cele două fiice pe care le are cu starul din "Greu de ucis".

Apropiații lui Bruce Willis spun acum că nu sunt probleme în relația acestuia cu Emma, totul este fantastic între ei, deși actorul locuiește în aceeași casă cu Demi. “Demi și Emma sunt apropiate și toți trei se înțeleg bine și formeză o familie unită alături de fiicele lor”, a spus o sursă, potrivit Daily Mail. Ok, dar tot potrivit presei americane, totuși nimeni nu își explică, sau nu înțelege de ce actorul a preferat această “rețetă“. Mai ales că pun și poze vesele din izolare, în pijamale.  

Care e “schema”

Deocamdată, neexcluzând varianta comercială și de PR a “inițiativei“, situația e următoarea: Bruce și Demi stau acum împreună cu fiicele lor, Scout, Tallulah, Rumer, dar și cu iubiții acestora și cu asistentul lui Demi. Soția lui Willis, Emma, se află în carantină cu cele două fete ale lor, Mabel, 8 ani, și Evelyn, 5 ani. Aceasta chiar a comentat recent la o fotografie postată de Tallulah cu întreaga familie în izolare.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.