MONDEN

INCENDIAR: Ajunsă la capătul puterilor, nora lui Niculae Bădălău se destăinuie: „După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități...."


INCENDIAR: Ajunsă la capătul puterilor, nora lui Niculae Bădălău se destăinuie: „După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități...."

C.M. | 2019-08-13 00:16

O nouă despărţire în “lumea bună”. După circa un an de la nuntă, cântăreaţa Claudia Pătrăşcanu a decis că e timpul să-i spună adio fiului lui Niculae Bădălău

O postare pe facebook a Claudiei Pătrăşcanu, nora ministrului Economiei, Niculae Bădălău, vorbeşte - la un an de la fastuoasa nuntă cu Gabi Bădălău - despre realitatea vieţii pe care aceasta a dus-o în familia Bădălău, o viaţă “falsă şi tristă”.

Claudia Pătrăşcanu vorbeşte despre cruzimea la care a fost supusă în familie, dar şi despre faptul că soţul său “şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimic”:

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunati copii, jigniri, minciuni… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută!!

Vreau să lupt, dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu… lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne da sănătate, le putem face pe toate!

M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”… și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a pasat de nimeni și nimic, doar de cruzime!

Noapte binecuvântata tuturor!”

Mesajul Claudiei Pătrăşcanu i-a suprins pe mulţi din prietenii săi de pe reţelele de socializare, iar comentariile nu au întârziat să apară. Toate mesajele sunt de îmbărbătare, dar şi de felicitări pentru îndrăzneaţa decizie a cântăreţei.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.