MONDEN

EROS RAMAZZOTTI divorțează de soția sa, modelul Marica Pellegrinelli


EROS RAMAZZOTTI divorțează de soția sa, modelul Marica Pellegrinelli

Z.P. | 2019-07-11 13:53

Faimosul cântăreţ italian Eros Ramazzotti divorțează de soția sa, modelul Marica Pellegrinelli, Cei doi aveau zece ani de când erau împreună, cinci ani de când se căsătoriseră legal, iar în tto acest timp li s-a născut și cele două fete.

Ramazzotti şi Pellegrinelli au anunţat despărţirea într-un comunicat şi au spus că această decizie a fost luată de comun acord. „Au fost zece ani minunaţi şi împreună am construit o familie frumoasă. Am fost fericiţi într-un fel pe care nu îl vom uita niciodată. Decizia a fost de comun acord şi vom păstra legătura. Dragostea pe care am împărtăşit-o s-a transformat, dar va dura. Respectul este mutual şi va rămâne mereu. Solicităm, mai ales pentru binele copiilor noştri, să ne fie respectată intimitatea într-un astfel de moment”, citează El Pais.

Cei doi s-au cunoscut la Wind Music Awards în 2009, unde Pellegrinelli, în vârstă de 31 de ani, i-a înmânat un premiu cântăreţului, în vârstă de 55 de ani. S-au logodit în 2014, iar cu trei ani înainte de asta s-a născut prima lor fiică, Raffaella Maria. În 2015, s-a născut Gabrio Tullio.

Ramazzotti mai are o fiică, Aurora Sophie, în vârstă de 22 de ani, dincăsnicia cu un alt fost model, Michelle Hunziker, de care a divorţat în 2002.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.