MONDEN

ELTON JOHN, profesor de pian pentru copilul ducesei Meghan şi al prinţului Harry


ELTON JOHN, profesor de pian pentru copilul ducesei Meghan şi al prinţului Harry

Z.P. | 2019-03-29 11:44

Muzicianul britanic Elton John îi va oferi lecţii de pian copilului ducesei Meghan şi al prinţului Harry, fiind considerat de fosta actriţă americană drept "persoana potrivită" pentru a-i oferi acestuia lecţii muzicale, relatează contactmusic.net.

Propunerea a venit chiar din partea cuplului regal, care îl admiră pe celebrul artist britanic. Acesta a fost invitat la recepţia de la nunta ducilor de Sussex, unde a cântat patru dintre piesele sale cunoscute: "Your Song", "Circle of Life", "I'm Still Standing" şi "Tiny Dancer".

Legătura strânsă a artistului cu familia regală britanică nu este vizibilă doar prin relaţia bună cu ducii de Sussex. Elton John a fost prieten cu mama lui Harry, prinţesa Diana, care a murit în 1997, la vârsta de 36 de ani.

Surse apropiate familiei regale au afirmat că ducesa Meghan a considerat că muzicianul este omul perfect pentru a-l învăţa pe viitorul ei copil să cânte la pian. Acestea au mai spus că artistul a acceptat propunerea ducesei, deoarece muzica joacă un rol important în vieţile amândurora, citeaza Mediafax.Parerea ta...

ANONIM
29 Mar 2019

DISTRUGE UN COPIL , CU UN HOMO
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.