MONDEN

DOLIU în muzică: A murit un celebru actor și cântăreț reggae


DOLIU în muzică: A murit un celebru actor și cântăreț reggae

E.Ş. | 2019-10-01 18:04

Actorul şi interpretul de muzică reggae Louie Rankin, câştigător al unui premiu Grammy, a murit într-un accident rutier produs luni în Ontario, Canada, potrivit tabloidului american TMZ.

Un mesaj distribuit pe reţeaua de micro-blogging Twitter de pe contul oficial al artistului a confirmat informaţia: „Cu tristeţe vă anunţăm că legenda Louie Ox Rankin a murit. Fie ca Dumnezeu să îi ducă sufletul în Rai, lângă cele ale tatălui, surorii şi nepoatei lui". Artistul ar fi murit în urma rănilor suferite.

Louie Rankin s-a născut în Kingston, Jamaica şi este cunoscut atât în industria cinematografică, pentru rolul lui Lennox din filmul "Belly", lansată în 1998, cât şi în cea muzicală pentru colaborările cu DJ Khalid şi DMX.

Rankin a fost recompensat cu un premiu Grammy în anul 1992 pentru piesa "Typewriter", iar ca actor a mai interpretat roluri în pelicule precum "Shottas", din 2002, şi "We Run These Streets", lansat în anul 2014.

Fanii artistului şi-au manifestat şocul şi durerea în mesaje distribuite pe platformele de socializare online.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.