MONDEN

DEZVĂLUIRE ȘOCANTĂ. Ce i s-a întâmplat Arethei Franklin înainte să moară


DEZVĂLUIRE ȘOCANTĂ. Ce i s-a întâmplat Arethei Franklin înainte să moară

Z.P. | 2019-01-11 17:20

Cântăreaţa americană Aretha Franklin ar fi fost jefuită înainte să moară, în august anul trecut, iar o anchetă în acest sens a fost deschisă de poliţia din Michigan, potrivit tmz.com.

Potrivit unor documente juridice obţinute de tmz.com, poliţia din Michigan a deschis o anchetă privind furtul unor bunuri şi bani care i-au aparţinut Arethei Franklin.

Surse din poliţie au declarat pentru platforma de ştiri mondene că o plângere în acest sens a fost depusă în iulie anul trecut.

La sfârşitul lui decembrie 2018, reprezentanţii Fiscului american susţineau că Aretha Franklin avea, la momentul decesului său, o datorie de 6,3 milioane de dolari, pentru perioada 2012 - 2018, căreia i se adaugă penalizări de 1,5 milioane de dolari, dar avocaţii starului au declarat că aceasta a plătit mare parte din sumă şi că vor face contestaţie. Potrivit unor documente obţinute de tmz.com, Fiscul american vrea să recupereze datoria de la administratorii averii starului, citeaza Mediafax.

Cântăreaţa americană Aretha Franklin a murit pe 16 august, la vârsta de 76 de ani, din cauza unui cancer pancreatic.Parerea ta...

Doresc sa comentez


Citeste si...

(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.