MONDEN

De ce părăsește Cătălin Botezatu platoul BRAVO, AI STIL!: Nu este corect!


De ce părăsește Cătălin Botezatu platoul BRAVO, AI STIL!: Nu este corect!

Z.P. | 2019-04-20 13:31

Gala “Bravo, ai stil!”, difuzata maine seara, de la ora 23:00, la Kanal D, se anunta a fi una incendiara, presarata cu momente delicate; pretentiile juratilor sunt din ce in ce mai uriase. Aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania isi etaleaza veleitatile artistice si isi pun in valoare simtul abilitatile stilistice, toate cu scopul de a-i impresiona pe jurati.

In Gala din aceasta seara, o situatie fara precedent incinge spiritele. In urma afisarii procentajului voturilor telespectatorilor, Catalin Botezatu tuna si fulgera. Juratul este nemultumit de alegerea pe care au facut-o telespectatorii, astfel ca acesta paraseste platoul emisiunii, indignat de cele intamplate.

“Nu este corect! (…) Daca sunteti corecti, votati pe cine trebuie, nu pe cine nu trebuie”, spune, nervos, Catalin Botezatu, imediat dupa ce paraseste platoul emisiunii.Parerea ta...

SPECIALISTUL
23 Apr 2019

Mai Botezatule, votul intitdeauna ar trebui sa fie liber. Este incorect ce faci ,incarcand sa il influentezi pe telespectatori , mai ales ca si voi juratii faceti niste jocuri interesate cand pinctati !
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.