MONDEN

Concert anulat? MESAJ de la Andra


Concert anulat? MESAJ de la Andra

Eliza Popa | 2020-02-26 19:22

Andra a fost nevoită să-și anuleze concertul din Padova. Cauza este de la sine înțeleasă, desi gurile rele spun că mesajul ei în legătură cu ce s-a întâmplat se cam încadrează isteriei generale.

Artista și-a anulat concertul din cauza măsurilor luate de autoritățile italiene în contextul epidemiei de coronavirus. Ea a postat un mesaj pe Instagram în care spune că este cu gândul la românii care trăiesc în Italia.

“Dragii mei, sunt cu gândul la românii din Italia, în această perioadă de îngrijorare si confuzie din cauza răspândirii coronavirusului. Din cauza măsurilor speciale de securitate, concertul de la Padova se amână pentru o alta data. Trebuie să fim responsabili și să respectăm legea, să ne gândim mai mult la sănătate decât la orice altceva. (Ordonanța privind măsurile urgente pentru reținerea coronavirusului atașata). Așadar, vreau să reprogramăm concertul când situația se clarifică si se liniștește, iar pericolul este depășit. Îmi pare rău pentru aceasta neplăcere, stiu cat de mult v-ati dorit acest concert care era deja SOLD OUT, să stiti ca si eu așteptam cu nerăbdare evenimentul. Totusi, nimeni nu putea prevedea aceasta situație.

Vă rog sa țineți legătura cu organizatorul din Italia pentru mai multe informatii. Sper ca sunteți în siguranță și atenti la toate masurile de preventie!”, a scris Andra pe contul de Instagram.

Anulări totale

În Italia, țara în care trăiesc peste un milion de români, s-au înregistrat deja 12 decese și 325 de infecții cu coronavirus, 5 dintre bolnavi fiind copii. Regiunile cele mai afectate sunt Lombardia și Veneto, dar s-au înregistrat, de asemenea, cazuri în Alto Adigio, Toscana şi Sicilia. În prezent, nimeni nu are voie să părăsească localitățile afectate, iar cine nu respectă ordinele riscă să ajungă la închisoare. Au fost anulate mai multe evenimente publice între care trei meciuri din campionatul italian care urmau să aibă loc duminică în regiunile Veneto și Lombardia, spectacolele Operei Scala din Milano și câteva prezentări de modă.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.0.0646