MONDEN

Ce fel de BOALĂ a avut Antonia


Ce fel de BOALĂ a avut Antonia

Eliza Popa | 2020-02-27 20:27

Artista a ridicat mari semne de întrebare, după ce a fost nevoită să anuleze un concert, la finele lunii ianuarie, din cauza stării de sănătate. S-au vehiculat mai multe variante în ceea ce privește boala Antoniei, mai ales după ce s-a internat.

După ce toată lumea interesată de lucruri glossy s-a frământat în legătură cu motivul internării, nu pentru că ar fi fost foarte îngrijorată, ci pentru că o…frământa curiozitatea, iată că, destul de curând avea să afle adevărul. Chiar de la Antonia, care după ce și-a fiert fanii, i-a lămurit destul de clar cam ce fel de…boală  a avut. De fapt, nu a fost vorba despre nicio boală, cum au speculat fanii. Antonia și-a făcut o operație de mărire a sânilor. Cu alte cuvinte și-a pus silicoane. Vedeta a riscat mult cu această intervenție pentru că în trecut a avut noduli la sâni. În cadrul unui filmuleţ de pe Instagram, Antonia a dezvăluit că motivul pentru care nu a putut susține concertul a fost acela că a suferit intervenţia estetică la sâni. Concluzia? Comentariile pro și contra nu au întârziat să apară și continuă și acum. Nici Antonia nu se lasă și pune în continuare poze incitante cu remodelatul său bust.  

Prin filtrul gândirii

Antonia a precizat că orice modificare corporală este trecută prin…filtrul gândirii ei, aşa că mesajele legate de intervenţie, din partea admiratorilor, nu îşi au locul.

„Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! (…) Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a spus Antonia, în cadrul filmuleţului de pe Instagram.

Antonia și-a mărit sânii în 2015, la opt luni după ce l-a născut pe Dominic, primul fiu pe care îl are cu Alex Velea. Implanturile au fost de mărime medie, astfel că nu toți fanii și-au dat seama din prima că artista a suferit modificări în zona bustului. Pentru operația făcută în urmă cu cinci ani, cântăreața a scos din buzunar 6.000 de euro.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.