MONDEN

BOMBĂ. Ilie Nastase și-a ANULAT nunta programată pe 17 august


BOMBĂ. Ilie Nastase și-a ANULAT nunta programată pe 17 august

Z.P. | 2019-07-24 14:25

Bombă în lumea show-biz-ului autohton. Ilie Năstase și-a anulat nunta programată pe 17 august la Mamaia. Pe 25 aprilie el se cununase civil cu Ioana Simion, iar apoi își planificaseră nunta religioasă pe 17 august, la mare, în locația patronată de Ciprian Marica la Mamaia, pe terasa Caelia.

Nu e vorba despre vreo despărțire, însă pregătirile de nuntă nu au decurs conform planurilor celor doi, astfel că aceștia au decis să o reprogrameze pentru anul viitor.

Potrivit spynews.ro, Ilie Năstase a confirmat că evenimentul nu va mai avea loc anul acesta. „Nu merg deloc bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greșeală că am anunțat în 17 august, cred că o să o punem poate la anul. Ea vrea să fie mireasă că nu a fost până acum. Eu am fost de vreo cinci ori. Eu spun că asta e ultima nuntă, tot ce am avut înainte rămân amintiri frumoase, unele mai puțin frumoase, pentru mine ultima persoană cu care ești contează”, a declarat Ilie Năstase.Parerea ta...

KATY
24 Iul 2019

Domnule Nastase mai potoleste-te ca ai imbatranit, ce zic copii, iata tata se insoara iar, oi fi d-ta mare tenismen dar la morala stai rau de tot , nu te mai da in spectacol in ziare, pastreaza decenta , ca nu-i frumos.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.