MONDEN

Becali, gest EXTREM pentru fiica sa, care se mărită în toamnă. Cum a cheltuit 20.000 de euro


Becali, gest EXTREM pentru fiica sa, care se mărită în toamnă. Cum a cheltuit 20.000 de euro

Z.P. | 2019-08-28 17:20

Gigi Becali a dorit să aibă în toamnă, când fata lui, Teodora, se mărită, o anume formație de muzică machedonească la petrecerea de după cununie, însă aceasta era antamată la o altă nuntă. Gigi a căutat respectivii miri și i-a recompensat cu 20.000 de euro pentru a schimba data la care se căsătoresc.

De curând, Becali a anunțat că fata sa cea mai mare, Teodora, 24 de ani, se va mărita, iar nunta a fost stabilită pentru luna octombrie.

Imediat, Gigi s-a implicat activ în organizarea petrecerii, iar una dintre formațiile la care a dorit să apeleze pentru a cânta și a întreține atmosfera era o trupă de muzică machedonească.

A avut însă o surpriză neplăcută: respectiva formație fusese deja antamată prin contract de un alt cuplu, care își stabilise nunta în aceeași zi cu Teodora Becali, potrivit GSP.ro.

Gigi n-a renunțat însă la plan și a pornit căutările pentru a găsi respectivii miri. Motivul? Să le ofere o sumă de bani pentru a schimba data nunții, astfel încât formația machedonească să poată onora ambele invitații.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.