MONDEN

Are și așa ceva: Cel mai TARE discurs al Rihannei


Are și așa ceva: Cel mai TARE discurs al Rihannei

Eliza Popa | 2020-02-28 20:35

Dacă nu știați, Rihanna nu se limitează doar la a cânta sau la a se afișa în ipostaze provocatoare. Ea face lucruri importante pentru cei săraci sau bolnavi, cum ar fi faptul că a contribuit financiar la construirea unui centru de oncologie la spitalul Queen Elizabeth, din Barbados. În plus, ține discursuri!

Ați putea spune, pe drept, că orice vedetă face asta, mai mult sau mai puțin inspirat. Ei bine, se pare că Rihannei chiar îi ies discursurile…Solista a participat de curând la cea de-a 51-a gală anuală The National Association for the Advancement of Colored People (NAACP) Image Awards, desfășurată la Pasadena Convention Center. În cadrul evenimentului sunt onorate persoane de culoare cu merite deosebite în cinematografie, televiziune, muzică și literatură, Rihanna primind anul acesta The President’s Award. Acordat pentru realizări extraordinare în domeniul serviciului public, premiul i-a fost înmânat Rihannei pentru activitatea sa filantropică. Artista a înființat în 2012 fundația Clara Lionel fundația poartă numele bunicii artistei), o organizație nonprofit care finanțează educația și programe de pregătire pentru situații de urgență din întreaga lume.

În anii precedenți, premiul a fost acordat unor personalități precum Muhammad Ali, Condoleezza Rice și Bill Clinton. Artista a transmis, în cadrul evenimentului, un îndemn la unitate, prin intermediul discursului său.

"Imaginați-va ce putem face împreună"

"O să încerc să fiu scurtă, pentru că în seara asta nu este despre mine!”, a spus Rihanna pe scenă. "Scopul este mai presus de ceea ce mi se întâmplă mie, așa-i? Nu e mai important decât noi toți împreună, dar e mai presus de mine, pentru că partea mea e una foarte mică în contextul lucrurilor care se întâmplă în această lume și a lucrurilor care încă mai sunt de făcut. Dacă e ceva ce am învățat, atunci acel lucru e că împreună putem să îndreptăm lucrurile care merg prost în lume. Nu avem cum s-o facem separat. Nu pot să spun cât trebuie de răspicat. Nu avem cum să lăsăm să domine lipsa de sensibilitate, afirmațiile de genul dacă e problema ta, nu-i a mea, e problema femeii, e grija celor de culoare, e problema săracilor", a mai spus  Rihanna.

"Câți dintre noi, din această sală, avem colegi și parteneri, prieteni de altă rasă, sex, de altă religie? Ridicați mâna? Vă împăcați unii cu alții, nu? Le place de voi? Ei bine, asta e și problema lor. Așa că atunci când protestăm și scriem despre toate cazurile (…) spuneți-le prietenilor să-și caute un loc", a punctat artista. Rihanna a încheiat speech-ul spunând: "Imaginați-vă ce putem face împreună".

Întregul discurs aici:Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.