MONDEN

Anna Wintour a anunțat amânarea unuia dintre cele mai mari evenimente mondene de la New York


Anna Wintour a anunțat amânarea unuia dintre cele mai mari evenimente mondene de la New York

Z.P. | 2020-03-17 11:04

Met Gala, unul dintre evenimentele cele mai mondene ale anului la New York, a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat luni Anna Wintour, gazda evenimentului.

Redactorul şef de la Vogue a legat această amânare de decizia responsabilă şi inevitabilă a Muzeului Metropolitan de a-şi închide porţile până la o notificare ulterioară, într-o scrisoare deschisă postată pe site-ul revistei.

Programată să se desfăşoare pe data de 4 mai, Gala Met este o seară caritabilă, organizată anual în beneficiul The Costume Institute, un departament al muzeului cu buget propriu, care nu primeşte finanţare de la Met.

Creată în 1948, Gala a fost mult timp un eveniment rezervat înaltei societăţi din New York, principala sursă de patronaj pentru Met.

Evenimentul s-a deschis progresiv unui public mai larg începând cu anii '70, înainte de a se transforma total după preluarea de către Anna Wintour a rolului de gazdă în 1995.

Ea a făcut din Met Gala un eveniment destinat celebrităţilor, adaptat erei reţelelor de socializare şi democratizării modei, până la punctul în care rivalizează cu Oscarurile.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.