MONDEN

Anna Lesko, apariție seducătoare la CHEFI LA CUŢITE: ”Mama ne-a învățat să fim ca niște gheișe”


Anna Lesko, apariție seducătoare la CHEFI LA CUŢITE: ”Mama ne-a învățat să fim ca niște gheișe”

Z.P. | 2019-10-21 17:48

În seara aceasta, de la 20:00, telespectatorii o vor putea urmãri pe Anna Lesko într-o postură cu totul nouă, în bucătăria celui mai iubit show culinar. Vedeta ce își răsfaţă mereu familia cu fel de fel de preparate exotice şi delicioase nu se va lăsa mai prejos și vine în seara aceasta să impresioneze trei chefi extrem de pretențioși cu un dish pe măsură.

Îmbrăcată spectaculos, Anna Lesko își va ocupa locul la bancul de lucru și va pregăti un preparat ce pare a fi dedicat lui chef Cătălin Scărlătescu, căci are la bază de fructe de mare: ”Suntem trei la părinți și mama ne-a învățat să fim mereu ca niște gheișe. Ne-a spus să gătim, să avem grijă de bărbatul nostru, să avem grijă, în primul rând de noi! Chiar și atunci când ești obosită, surprinsă, chiar și trezită din somn...să fii mereu aranjată și senzuală”, mărturisește vedeta.

Excentrică și feminină, Anna Lesko își va lua rolul de concurent la Chefi la cuțite în serios, dornică să demonstreze că o femeie seducătoare poate să exceleze și în bucătărie: ”Chiar dacă lumea crede că nu gătesc, probabil că își vor da seama în momentul în care vor vedea cum vorbesc despre mâncare”. 


Mai multe imagini:


Parerea ta...

DIDI
22 Oct 2019

mi se pare de prost gust sa te mai afisezi asa la varsta pe care o are si la felul cum arata... pentru cei care prefera asa babatii este site-uri specializate... cred ca emisiunea si postul care o difuzeaza ar trebui amandate
# DIDI
23 Oct 2019

Ai dreptate ! la puscarie cu babele ! la puscarie cu postul care o difuzeaza !
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.