MONDEN

Andreea Marin, SALARIU FABULOS. Câți bani încasa lunar "Zâna Suprizelor" de la TVR


Andreea Marin, SALARIU FABULOS. Câți bani încasa lunar "Zâna Suprizelor" de la TVR

Z.P. | 2019-06-06 23:47

Andreea Marin incasa un salariu fabulos de la TVR, pe vremea cand era "zana suprizelor". Potrivit unor surse din Televiziunea Nationala, Andreea Marin primea luna de luna mult mai multi bani decat a lasat ea sa se inteleaga, de-a lungul anilor.

Bugetul.ro scrie ca emisiunea "Surprize, suprize" i-a adus numai in anul 2007 de la TVR suma de peste 50.000 de euro. În plus, Zâna avea și alte sporuri astfel că aceasta a câștigat peste un milion de euro de la TVR.

În plus, Andreea Marin a primit de la TVR, cât timp pe post a fost difuzată emisiunea „Preţuieşte viata“, suma de 16.000 de euro pe săptămână! Lucia Hossu-Longin a precizat că Andreea Marin a cerut iniţial 20.000 de euro pe săptămână, însă cei din conducerea TVR au fost de acord să-i acorde doar 16.000 de euro. Andreea Marin a refuzat să mai facă emisiuni după ce i s-au oferit 12.000 de euro pe săptămână, scrie dcbusiness.

„Cifra de 16.000 de euro pe ediţie e oficială, iar când a fost redusă la 12.000 de euro pe ediţie, ea a plecat. Probabil s-a considerat jignită, ofensată. Emisiunea era grea, dar un documentarist munceşte trei luni pentru un film sau o investigaţie şi primeşte o sumă de râsul curcilor. S-a dorit divertisment de calitate, dar după primele ediţii s-a văzut că nu era chiar ce se aştepta“, a spus Lucia Hossu-Longin.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.