MONDEN

Andreea Bălan s-a MĂRITAT. Primele poze de la cununia civilă / Ce rochie a purtat mireasa


Andreea Bălan s-a MĂRITAT. Primele poze de la cununia civilă / Ce rochie a purtat mireasa

Z.P. | 2019-08-10 17:39

Andreea Balan si George Burcea au ajuns astazi in fata ofiterului Starii Civile, spre surprinderea tuturor pentru ca toti fanii stiau ca artista va face nunta la inceputul lui septembrie, urmand ca pe 15 septembrie sa aiba loc botezul Clarei.

In prezenta familiei, dar si a celor mai apropiati dintre prieteni, Andreea Balan si George Burcea au spus "Da" astazi, la Starea Civila.

"George s-a dus să-mi ia buchetul de acasă pentru că l-am uitat. Buchetul este special, este același buchet pe care l-am avut în America atunci când am făcut ceremonia acum doi ani. Pentru mine era important să am același buchet, e din flori criogenate și țin foarte mult la el. L-am uitat pentru avem doi copii pe care nu trebuie să-i uităm acasă. Ella este foarte fericită când aude că trebuie să meargă la nuntă.", a spus Andreea Bălan dimineata.

Nasii celor doi sunt Monica Davidescu si Aurelian Temisan, iar de la cununia civila nu au lipsit fetitele Andreei Balan, Clara si Ella. De la marele eveniment nu a lipsit nici Andreea Antonescu, fosta jumatate a trupei Andre, alaturi de care Andreea Balan incearca o revenire pe piata muzicala.

Pe 15 septembrie va avea loc botezul Clarei, fetita care a venit pe lume in primavara, in urma nasterii careia Andreea a fost la un pas sa-si piarda viata.


Mai multe imagini:


Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.