MONDEN

ANCHETA în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu, pe final. Laura Vicol, avocata familiei: "Toată lumea va aflat ce s-a întâmplat cu Răzvan"


ANCHETA în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu, pe final. Laura Vicol, avocata familiei: "Toată lumea va aflat ce s-a întâmplat cu Răzvan"

Z.P. | 2019-10-09 23:32

Au trecut mai bine de cinci luni de la moartea lui Razvan Ciobanu si ancheta privind circumstantele in care s-a produs tragicul accident de masina este aproape de final. Laura Vicol, avocata familiei, sustine ca este o chestiune de cateva zile pana cand vor fi date publicitatii concluziile cercetarilor.

"A fost cumplit în minutele astea să-i aud vocea şi să nu îi pot răspunde. E un sentiment groaznic. (...) Ancheta s-a desfăşurat cu un profesionalism ieşit din comun. a fost doar o singură pauză de aproximativ 3 saptămani pe perioada de vară. Am primit absolut toate detaliile, s-au făcut audieri. Oamenii au muncit.

Nu a fost nicio secundă în care să se stea. Inclusiv pe perioada de vacanţă s-a lucrat din alte puncte de vedere. Mai este foarte puţin. Vorbim de câteva zile, nu săptămâni. Merge greu pentru că au fost eliminatre absolut toate pistele posibile pe care am putut să merg. Am aflat absolut tot. S-au închis toate pistele. După ce se termină ancheta, aşa cum am promis, sunt un avocat de 20 de ani şi respect legea, în momentul în care voi avea voie le voi spune pe toate.

Sunt împăcată. Acesta este adevărul 100%. Am lucrat cot la cot cu cei care s-au ocupat de acest dosar. Le voi mulţumi zi şi noapte să descopăr adevărul. Nu mai sunt dubii. Mai sunt doar chestiuni de procedură care urmează să fie încheiate în curând. Atunci dosarul nu va mai fi unul de urmărire penală. Toată lumea va aflat ce s-a întâmplat cu Răzvan", a spus avocata Laura Vicol.

Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie 2019, în urma unui accident rutier grav. Incidentul a avut loc pe DJ226, Năvodari-Săcele.

Potrivit IPJ Constanța, cauza accidentului a fost neatenția șoferului, care a ieșit de pe carosabil și a condus, cu viteză, pe câmp, până când s-a oprit într-un copac. Creatorul de modă a fost înmormântat pe 2 mai 2019, la Cimitirul Progresul din București.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.