MONDEN

Anastasia Lazariuc, în lacrimi după MOARTEA lui Mihai Constantinescu: "Sunt șocată!"


Anastasia Lazariuc, în lacrimi după MOARTEA lui Mihai Constantinescu: "Sunt șocată!"

Z.P. | 2019-10-31 18:22

Moartea lui Mihai Constantinescu a lăsat în urmă multă durere şi regrete în sufletele celor apropiaţi. Fosta sa iubită, Anastasia Lazariuc, a sperat tot timpul că artistul isi va reveni din coma.

Sunt șocată! Încă nu îmi vine să cred! Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar sufletul lui să-și găsească liniștea, pentru că a suferit foarte mult. Ce pot să mai spun? Regrete eterne... Mihai Constantinescu a lăsat în urmă multe creații... Am avut multe concerte împreună și a fost foarte iubit de oameni. Îmi pare rău că nu mai este printre noi. A fost un coleg bun, un prieten... Încă sunt în stare de șoc”, a mărturisit îndurerată artista pentru Click!.

Anastasia s-a rugat tot timpul pentru Mihai, chiar daca nu i-a fost fizic aproape.

Îmi pare rău pentru tot ceea ce i se întâmplă lui Mihai. Îi doresc din tot sufletul și din toată inima mea să  revină în forță. Sper să se bucure în continuare de frumusețea vieții, de pomii înfloriţi şi de mireasma florilor. Tot ce îmi rămâne în aceste momente e să mă rog la bunul Dumnezeu pentru sănătatea lui Mihai. Să facă tot ceea ce crede El că e mai bine pentru Mihai și pentru noi toți. I-am trimis un mesaj pe telefonul lui din partea mea şi a Ilenei (n.r. fiica Ileana Lazariuc) şi sper să poată să-l citească chiar el când îşi mai revine", declara Anastasia Lazariuc în acel moment.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.