MONDEN

Alessandra Stoicescu, ULTIMA emisiune la Antena 3, înainte să nască. Cine îi va lua locul la pupitrul emisiunii "100 de minute"


Alessandra Stoicescu, ULTIMA emisiune la Antena 3, înainte să nască. Cine îi va lua locul la pupitrul emisiunii "100 de minute"

Z.P. | 2019-05-30 19:42

Alessandra Stoicescu, realizatoarea emisiunii "100 de minute" de la Antena 3, a anunţat că ediţia de joi, 30 mai, a emisiunii a fost ultima. Vedeta TV intră în concediu de maternitate, iar locul sau va fi luat de jurnalista Catalina Porumbel.

În timpul ultimei sale emisiuni, în timp ce-l intervieva pe Ion Cristoiu, Alessandra Stoicescu a fost întreruptă de Mihai Gâdea, Adrian Ursu şi alţi colegi de la Antena 3 care au intrat în platou şi i-au oferit flori.

Alessandra Stoicescu a anunţat pe data 1 Martie că este însărcinată. Prezentatoarea TV şi soţul ei, Sergiu Constantinescu, vor avea o fetiţă, primul copil al cuplului, potrivit stiripesurse.ro.

Copilul va veni pe lume în luna iunie şi va primi numele Sara Maria. Fetiţa ar urma să fie botezată de cuplul Gabriela Firea - Florentin Pandele, cei care sunt şi naşii de cununie ai Alessandrei şi ai lui Sergiu.

În locul Alessandrei Stoicescu, emisiunea va fi realizată de Cătălina Porumbel.


Mai multe imagini:
Parerea ta...

BANI FARA NUMAR
01 Iun 2019

INBIRLIGAREA 999 A LUI LIMBA LATA . UITE ASA CISTIGA ALEGERILE PRIN CUMETRI . SI NU MAI STIE PE UNDE MANINCA SIRME ? CU TURCII NU SA INCUSCRIT ? AM AJUNS SA NE PROSTEASCA CU TELEVIZORUL , NEPOTUL LUI SUZANA GIDEA , LATRINA 3
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.