MONDEN

“Ai închis restaurante, deoarece nu te-au pupat în f..d”. SCANDAL cu un bucătar celebru, pe fondul pandemiei


“Ai închis restaurante, deoarece nu te-au pupat în f..d”. SCANDAL cu un bucătar celebru, pe fondul pandemiei

Eliza Popa | 2020-04-06 22:42

Criticul specializat pe restaurante Marina O’Loughlin a anunțat că Gordon Ramsay a concediat 500 de angajați, după ce a fost nevoit să-și închidă restaurantele. Totul s-a transformat până la urmă într-un scandal care a inflamat rețelele de socializare.

Celebrul bucătar a răspuns acuzațiilor după ce a decis să-i concedieze 500 de angajați pe fondul pandemiei de coronavirus. Ramsay, care are o avere de 48 milioane de lire sterline, i-a răspuns dur criticului, prin intermediul rețelelor de socializare: „Sunt sigur că nu ai condus niciodată o afacere și totuși în aceste vremuri foarte dificile pentru noi toți te ascunzi după tweet-urile tale patetice, revino-ți în fire!!! Comentarii ieftine, iar și iar și un căscat critic, egocentrist”

Scurt și ironic

„Te plângi de mâncare, asta e meseria ta! Ai închizi restaurante cu condeiul tău otrăvit, deoarece nu te-au pupat în fund și te-ai gândit cum ar fi să dai înapoi în aceste vremuri dificile? Nu am făcut decât să-mi țin mâinile în propriile buzunare, în toți anii ăștia!, a scris Ramsay.

Marina O’Loughlin a răspuns scurt și ironic la comentariile lui Ramsay: „Minunat”.

Ramsay nu este la prima ieșire de acest fel, fiind cunoscut pentru temperamental său vulcanic. De exemplu, prin 2013, Ramsay a devenit un fel de persona non-grata în Statele Unite, după ce le-a promis mai multor proprietari de restaurante falimentare că îi va scoate necaz, dar nu i-a ieșit. Considerat unul dintre cei mai buni bucătari din lume, Gordon Ramsay a avut ideea să împărtășească din vasta lui experiență și celor cu care soarta nu a fost prea darnică. Așa a apărut Kitchen Nightmares, un reality-show dedicat salvării restaurantelor falimentare. Din păcate sfaturile, dar și deja celebrele crize de isterie ale lui Gordon nu au avut efectul scontat.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.