MONDEN

Actriţa Olimpia Melinte, în rolul unei asasine în producţia spaniolă SORDO / Este total schimbată!


Actriţa Olimpia Melinte, în rolul unei asasine în producţia spaniolă SORDO / Este total schimbată!

Z.P. | 2019-09-10 23:53

Actriţa Olimpia Melinte va participa, miercuri, la premiera filmului "Sordo/ The (Silent) War", regizat de Alfonso Cortés-Cavanillas, în care joacă rolul unei asasine. Evenimentul de gală va avea loc la cinematograful Capitol din Madrid. În acest western, Olimpia Melinte este de nerecunoscut: şatenă, cu o cicatrice pe faţă, poartă uniformă, călăreşte, trage cu arma, ucide, torturează.

În crearea personajului său, Olimpia a folosit ca sursă de inspiraţie romanul "Războiul nu are chip de femeie", de Svetlana Aleksievici.

"Cea mai dificilă scenă a fost cea în care trebuia să-l torturez pe unul dintre fugitivii capturaţi, interpretat de Hugo Silva. Îmi amintesc fiecare dintre ustensilele cu care am lucrat: cuie, ciocane, de tot sângele care împroşca peste tot când loveam deţinutul, de fiecare mişcare precisă pe care trebuiasă o fac, fiindcă totul s-ar fi putut transforma într-o tragedie dacă loveam cu un milimetru mai într-o parte, şi de monologul de o pagină pe care trebuia să-l spun în tot acest timp. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în timpul filmărilor şi am încheiat acea zi la un pahar de whisky în faţa şemineului, povestind despre temerile fiecăruia din echipă, de la regizor şi directorul de imagine, până la noi, actorii…”, îşi aminteşte actriţa, citata de News.ro.

Regizorul Alfonso Cortes Cavanillas spune că personajele sale nu sunt rele sau bune, ci oameni de privit în context, ale căror acţiuni sunt dictate de circumstanţe.


Mai multe imagini:Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.