MONDEN

Actorul Charlie Sheen, DATOR cu o pensie alimentară de 450.000 de dolari / Acuzațiile fostei soții


Actorul Charlie Sheen, DATOR cu o pensie alimentară de 450.000 de dolari / Acuzațiile fostei soții

Z.P. | 2019-09-07 10:28

Actriţa Denise Richards (foto) spune că fostul ei soţ, actorul Charlie Sheen, îi datorează 450.000 de dolari drept pensie alimentară pentru cei doi copii pe care îi au împreună, Sam, în vârstă de 15 ani, şi Lola Rose, în vârstă de 14 ani, potrivit contactmusic.net.

Luna trecută, actriţa, care a apărut ca Bond Girl în filmul "Lumea nu e de ajuns/ The World is Not Enough" (1999), a depus la Curtea Supremă din Los Angeles o plângere, cerându-i judecătorului să îi impună fostului ei soţ să plătească pensia alimentară pentru fiicele lor, Sam şi Lola. Denise Richards l-a acuzat pe actorul american că alege să ducă "o viaţă extravantă", neglijându-şi copiii.

În documentele depuse în instanţă, actriţa l-a acuzat pe Charlie Sheen că îşi transferă banii în diferite conturi pentru a evita plata datoriilor.

"De la ordinul judecătoresc din 2016, nu a mai plătit 450.000 de dolari, în timp ce a cheltuit peste 600.000 de dolari în active pentru membri adulţi ai familiei şi a convertit mii de dolari în numerar pentru utilizare personală", a scris Denise Richards în plângere.


Actorul Charlie Sheen, DATOR cu o pensie alimentară de 450.000 de dolari / Acuzațiile fostei soții

Charlie Sheen a numit-o pe Denise "laşă", susţinând că aceasta minte în legătură cu întreaga situaţie. "Se poartă asemenea unei laşe, iar adevărul va ieşi la iveală", a declarat actorul pentru publicaţia The Blast, potrivit Mediafax.

Anul trecut, Charlie Sheen a cerut ca suma de bani pentru pensia alimentară să fie micşorată, pentru că nu mai câştigă la fel de mult ca în trecut.

Potrivit unor surse, în 2016, Denise a fost de acord să i se reducă fostului soţ suma de bani pe care o are de plată pentru pensia alimentară, pentru a-l ajuta pe acesta.Parerea ta...

Doresc sa comentez


Citeste si...

(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.