HOROSCOP

Horoscop de week-end 7-8 decembrie. Zodia care decide să facă economii


Horoscop de week-end 7-8 decembrie. Zodia care decide să facă economii

E.Ş. | 2019-12-07 00:04

Horoscop de week-end 7-8 decembrie. Sfârșitul de săptămână vă aduce în prim-plan relațiile cu cei dragi, cu prietenii vechi sau noi, în timp ce Gemenii sunt puși pe făcut economii.

Horoscop de week-end 7-8 decembrie Berbec

În sfârșit reușești să lași trecutul în urmă și să nu te mai agăți de niște detalii care aduc cu sine multe probleme. Indiferent de cât de greu este la început, lași în urmă persoanele toxice din viața ta.

Horoscop de week-end 7-8 decembrie Taur

Vrei să te faci auzit. Ai o mulțime de idei și vrei să le pui în practică, iar dacă există cineva care nu este de acord că ideile tale, îți pierzi cumpătul cu ușurință. Încearcă să asculți mai mult.

Horoscop de week-end 7-8 decembrie Gemeni

Încerci să faci niște economii și, astfel, te hotărăști să renunți la niște cheltuieli. În plus, începi să îți organizezi mai bine timpul pentru a putea să te dedici mai mult pasiunilor pe care le ai.

Horoscop de week-end 7-8 decembrie Rac

Discuți cu o persoană importantă din viața ta despre niște idei pe care le ai pentru o afacere. Susținerea pe care o primești de la această persoană îți oferă mai multă încredere în tine.

Horoscop de week-end 7-8 decembrie Leu

Petreci mult timp acasă și te ocupi de redecorări sau pur și simplu de o curățenie mai amănunțită. Agitația din ultima vreme și-a pus amprenta asupra casei, iar în acest weekend îți pui lucrurile în ordine.

Horoscop de week-end 7-8 decembrie Fecioară

Petreci timp alături de partenerul de cuplu și încercați să găsiți activități noi pe care să le faceți împreună, într-o încercare de a vă cunoaște mai bine. Privești relația de cuplu dintr-o nouă perspectivă.

Horoscop de week-end 7-8 decembrie Balanță

Primești o veste bună de la un prieten vechi, iar acest lucru te încarcă cu energie pozitivă. Astfel, weekendul acesta se anunță unul plin de distracție, exact ce ai nevoie după o săptămână aglomerată.

Horoscop de week-end 7-8 decembrie Scorpion

O discuție cu o persoană importantă din viața ta te ajută să îți schimbi perspectiva asupra lucrurilor. Începi să acorzi mai multă atenție detaliilor și nu mai lași lucrurile să treacă pur și simplu pe lângă tine.

Horoscop de week-end 7-8 decembrie Săgetător

Încerci să ajuți cât mai multe persoane, iar empatia pe care o manifești te aduce în centrul atenției indiferent de locurile în care mergi. Îți concentrezi atenția asupra problemelor pe care le au cei din jurul tău.

Horoscop de week-end 7-8 decembrie Capricorn

Ideile pe care le ai sunt acceptate cu brațele deschide de grupul din care faci parte. Te bucuri de spirjin din partea celor din jur și găsești determinarea să muncești din greu pentru lucrurile pe care ți le dorești.

Horoscop de week-end 7-8 decembrie Vărsător

Petreci mult timp singur și începi să te gândești tot mai mult la viitor și la planurile pe care le ai. Încearcă să porți o discuție cu o persoană în care ai încrederea pentru a putea privi lucrurile dintr-un alt unghi.

Horoscop de week-end 7-8 decembrie Pești

Vrei să scapi de rutină și, prin urmare, weekendul este dedicat activităților noi și, de ce nu, unei plimbări departe de agitația specifică orașului. Te bucuri de tot ce înseamnă nou în compania grupului de prieteni.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.