HOROSCOP

HOROSCOP de week-end 30 noiembrie - 1 decembrie. Relaxare, liniște, dar și conflicte


HOROSCOP de week-end 30 noiembrie - 1 decembrie. Relaxare, liniște, dar și conflicte

E.Ş. | 2019-11-30 00:00

Horoscop de week-end 30 noiembrie - 1 decembrie. O nouă zi, noi sfaturi din partea astrologilor. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru week-endul 30 noiembrie - 1 decembrie, horoscop prezentat de Jurnalul.ro.

Berbec

Petreci mult timp cu partenerul de cuplu și, în fond, weekendul acesta este doar despre intimitate și romantism. În plus, ai foarte multă încredere în propria persoană.

Taur

Ai parte de unele urcușuri și coborâșuri emoționale, mai ales pentru că nu reușești să discuți deschis despre sentimentele pe care le ai.

Gemeni

Creativitatea este prezentă cu tine pe tot parcursul weekendului. Te bucuri de toate pasiunile pe care le ai și chiar îți găsești timp pentru a descoperi noi lucruri care să-ți atragă atenția.

Rac

Este posibil să intri în tot felul de conflicte cu o persoană importantă din viața ta. Cauza principală ține de orgoliu și, în fond, de faptul că nu vrei să faci niciun fel de compromis.

Leu

Vrei să înveți cât mai multe lucruri, iar în acest weekend găsești determinarea să nu mai găsești niciun fel de scuză, ci pur și simplu să te ocupi de acumulat informații.

Fecioară

Te gândești tot mai mult la problemele financiare pe care le ai. Cu toate acestea, o discuție deschisă cu partenerul de cuplu te ajută să găsești rezolvarea.

Balanță

Începi să acorzi mai multă atenție aspectului fizic. Astfel, te gândești să faci o schimbare de look care să te ajute să ai mai multă încredere în propria persoană.

Scorpion

Te gândești din ce în ce mai mult la viitor. Nu ești sigur că ești pe calea pe care ți-o dorești și, prin urmare, în weekendul acesta te gândești tot mai mult la o schimbare profesională.

Săgetător

Participi la tot felul de evenimente sociale și reușești să intri în contact cu tot felul de oameni interesanți. În plus, ești în centrul atenției peste tot pe unde mergi.

Capricorn

Ai tendința să stai cât mai departe de oameni, în acest weekend. În fond, preferi să stai singur, în confortul oferit de propria locuință pentru a reuși să te reconectezi cu propria persoană.

Vărsător

Petreci timp alături de prieteni și familie. În sfârșit, reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să petreci cât mai mult timp alături de aceste persoane importante din viața ta.

Pești

Ai avut parte de o săptămână deosebit de agitată, așa că weekendul este dedicat în totalitate relaxării. Reușești să acorzi atenție pasiunilor pe care le ai, dar și să te bucuri de băi lungi și relaxante.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.