HOROSCOP

HOROSCOP 8 NOIEMBRIE: Probleme în relația de cuplu


HOROSCOP 8 NOIEMBRIE: Probleme în relația de cuplu

E.Ş. | 2019-11-07 23:37

Horoscop 8 noiembrie. O nouă zi, noi sfaturi din partea astrologilor. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de vineri, 8 noiembrie 2019, horoscop prezentat de Jurnalul.ro.

Horoscop 8 noiembrie Berbec

Astăzi este necesar să acordaţi mai multă atenţie perfecţionării într-un anumit domeniu ori să vă extindeţi activităţile profesionale. Relaţiile cu străinătatea sunt excelente din toţi punctele de vedere.

Horoscop 8 noiembri Taur

Relaţia cu persoană iubită este parcă şi mai tensionată. Este posibil să nu reuşiţi să vă achitaţi toate datoriile şi să apelaţi la ajutoare din partea unor rude. Fiţi precaut şi nu cheltuiţi peste măsură.

Horoscop 8 noiembri Gemeni

Nici colegii, nici prietenii nu vă sprijină suficient, iar obligaţiile vă ţin departe de casă. Sistaţi pentru moment nişte deplasări mai lungi şi faceţi investiţii pentru îmbunătăţirea stării financiare actuale.

Horoscop 8 noiembri Rac

Relaţia de cuplu este instabilă şi nu vă puteţi baza pe partenerul de viaţă. Vă asumaţi mai multe activităţi decât puteţi finaliza şi intraţi în criză de timp. Majoritatea se ocupă de recuperarea unor moşteniri.

Horoscop 8 noiembri Leu

Sunt posibile excelente rezultate financiare însă numai pentru cei care nu se decid să părăsească actuala echipa. Majoritatea nativilor tineri au impresia că bat pasul pe loc şi că nu vor mai avansa niciodată.

Horoscop 8 noiembri Fecioară

Celibatarii sunt din ce în ce mai conştienţi că trebuie să se căsătorească şi sunt gata să accepte orice propunere. Seară, casa vă este plină de oaspeţi şi nu aveţi cum să ocoliţi o cină festivă cu prietenii.

Horoscop 8 noiembri Balanţă

Nu vă plac schimbările care au loc acum la nivel profesional, mai ales că nici din punct de vedere financiar nu faceţi faţă cheltuielilor comune. Vorbiţi prea mult şi faceţi excese foarte periculoase.

Horoscop 8 noiembri Scorpion

Nu mai vorbiţi cu nimeni despre intenţiile dv. Familiştii vor să se separe de persoana iubită, iar celibatarii vor să se căsătorească în secret, pentru a evita  critici nemeritate din partea rudelor apropiate.

Horoscop 8 noiembri Săgetător

Invidiile provocate de succesele financiare excepţionale rămân la ordinea zilei. Cei mai mulţi doresc să înlocuiască fostele relaţii de amiciţie cu unele colegiale, însă au parte de reacţii agresive.

Horoscop 8 noiembri Capricorn

Persoana iubită este mult prea stresată de propriile probleme pentru a fi capabilă să vă înţeleagă cu adevărat. Cu toate că sunteţi admiraţi şi adoraţi, preferaţi să vă păstraţi independenţa financiară.

Horoscop 8 noiembri Vărsător

Unii nativi plănuiesc concedii pe alte meleaguri, alţii trebuie să facă delegaţii în străinătate. Nici protectorii şi prietenii nu sunt prea diplomaţi cu dv. şi parcă v-a dispărut dintr-odată poftă de viaţă.

Horoscop 8 noiembri Peşti

Vă afirmaţi personalitatea întreagă zi într-o manieră excesivă. Seară, veţi prefera să reconfiguraţi relaţiile cu persoana iubită, pentru că apoi să reorganizaţi, după acelaşi tipic, relaţiile familiale.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.