HOROSCOP

HOROSCOP 5 decembrie: Mai multe zodii au probleme cu banii


HOROSCOP 5 decembrie: Mai multe zodii au probleme cu banii

E.Ş. | 2019-12-05 01:13

Horoscop 5 decembrie. Ziua de astăzi se învârte în jurul banilor, a problemelor financiare dar și a posibilităților de măriri de salarii. Citește horoscopul complet al zilei de joi, 5 decembrie, prezentat de Jurnalul.ro.

Horoscop 5 decembrie Berbec

 Ai mai multă treabă la locul de muncă decât în mod normal şi începi să te gândeşti din ce în ce mai serios să ceri o mărire de salariu. În plus, vrei să începi să îţi asumi tot mai multe responsabilităţi şi, inclusiv, poziţia de lider.

Horoscop 5 decembrie Taur

Acorzi mai multă atenţie părţii spirituale. Vrei să reuşeşti să te reconectezi cu propria persoană şi cu aspiraţiile pe care le ai la un nivel mai profund. În plus, relaţia cu partenerul de cuplu este din ce în ce mai deschisă şi mai armonioasă.

Horoscop 5 decembrie Gemeni

În această săptămână acorzi mai multă grijă decât în mod normal problemelor financiare. Vrei să-ţi îmbunătăţeşti situaţia financiară printr-o mărire de salariu la actualul loc de muncă sau, dacă nu este posibil, prin îndreptarea către un nou job.

Horoscop 5 decembrie Rac

Se anunţă unele conflicte cu persoanele importante din viaţa ta. Dialogurile pe care le ai cu persoanele tragi ţie ajung în unele puncte în care niciunul dintre voi nu lasă din orgoliu. Încearcă să acorzi mai multă atenţie dorinţelor celor din jurul tău.

Horoscop 5 decembrie Leu

Ai multe lucruri de făcut la muncă şi cu atât mai multe de învăţat. Asimilezi cât de multă informaţie poţi şi toate aceste lucruri noi cu care te întâlneşti te fac să te simţi mai împlinit cu locul de muncă pe care îl ai. Se anunţă o săptămână productivă.

Horoscop 5 decembrie Fecioară

Săptămâna aceasta va avea lucruri bune şi rele. Pe de-o parte, primeşti veşti bune când vine vorba de viaţa amoroasă şi totul este mai echilibrat. Pe de altă parte, nu reuşeşti să te concentrezi nici măcar atunci când vine vorba de activităţile simple.

Horoscop 5 decembrie Balanţă

 Te ocupi de tot ce ţine de casă. Discuţi cu familia despre schimbările pe care ar trebui să le faceţi când vine vorba de amenajare şi te pui pe treabă. Tot timpul petrecut pentru a personaliza locuinţa te ajută să te relaxezi.

Horoscop 5 decembrie Scorpion

Petreci mult timp alături de prieteni. Vă gândiţi tot mai mult la călătorii departe de oraş şi planificaţi cât se poate de mult. În plus, discuţiile pe care le aveţi cu persoanele importante din viaţa ta te ajută să ai o nouă perspectivă asupra vieţii.

Horoscop 5 decembrie Săgetător

Primeşti veşti bune de la locul de muncă. Fie că este vorba de o poziţie mai bună, fie de o mărire de salariu, munca depusă în ultima vreme este în sfârşit răsplătită. Pe de altă parte, ai grijă pe ce arunci banii.

Horoscop 5 decembrie Capricorn

Vrei să faci unele schimbări în viaţa ta. În primul rând, începi să te gândeşti mai mult la adoptarea unui stil de viaţă sănătos. Pe de altă parte, vrei să te concentrezi şi asupra modului în care interacţionezi cu ceilalţi.

Horoscop 5 decembrie Vărsător

Vrei să încerci cât mai multe lucruri noi, aşa că nu refuzi nicio propunere a prietenilor tăi. Toate experienţele din această săptămână te ajută să priveşti lucrurile dintr-o altă lumină. Încearcă să acorzi atenţie şi relaxării.

Horoscop 5 decembrie Peşti

Vrei să te dezvolţi personal şi să acorzi mai multă atenţie sănătăţii. Petreci mult timp alături de propria persoană şi te ocupi din ce în ce mai mult de pasiunile pe care le ai, acorzi mai multă atenţie alimentaţiei şi eşti hotărât să devii o versiune mai bună a ta. Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.