HOROSCOP

HOROSCOP 4 decembrie: O zodie primește un dar deosebit


HOROSCOP 4 decembrie: O zodie primește un dar deosebit

E.Ş. | 2019-12-04 00:09

Horoscop 4 decembrie. Ziua de miercuri aduce optimism, oportunități pentru mai multe zodii, dar și un dar deosebit. Citește totul despre previziunile astrologilor pentru 4 decembrie 2019, conform Jurnalul.ro.

Horoscop 4 decembrie Berbec

O zi în care oportunităţile apar de unde te aştepţi mai puţin, însă, pentru a te putea bucura de ceea ce vine la tine, ca şansă, este indicat să fii flexibil în gândire şi să nu îţi impui părerile cu orice preţ.

Horoscop 4 decembrie Taur

Cu mare atenţie ar trebui să tratezi astăzi problemele care apar în familie. Deşi nimeni nu-ţi poate sta în cale, diferenţe de opinie vor apărea, pentru că nimeni nu-ţi acceptă planurile de viitor. Fii precaut.

Horoscop 4 decembrie Gemeni

Tot optimismul de care astăzi dai dovadă poate funcţiona împotriva ta, în cazul în care exagerezi. Încearcă să îţi păstrezi simţul realităţii şi să nu te aventurezi inutil în a-ţi face planuri de viitor.

Horoscop 4 decembrie Rac

Această zi este prima dintr-un şir de zile în care totul decurge aşa cum ţi-ai propus. Ar trebui să uiţi pentru câteva momente de cei din jurul tău şi să încerci să ai mai multă grijă de tine.

Horoscop 4 decembrie Leu

Şansele tale de succes se măresc în momentul în care renunţi la ideile fixe, mai ales astăzi. Este o zi în care Divinitatea te răsfaţă necondiţionat. Pregăteşte-te să străluceşti. Atenţie la sănătate.

Horoscop 4 decembrie Fecioara

Astăzi este o zi specială pentru tine. Sunt şanse reale de a întâlni o persoană prin intermediul căreia să avansezi din punct de vedere ierarhic la locul de muncă.Profită din plin de această conjunctură astrală.

Horoscop 4 decembrie Balanţă

Cel mai bine este că, atunci când oferi ceva, să nu pretinzi nimic în schimb, să oferi totul cu dragoste. Astrele îţi recomandă să mai aştepti ceva timp până să îţi exteriorizezi sentimentele. Nu lua decizii.

Horoscop 4 decembrie Scorpion

Un dar la care nu te aştepţi  ar putea ajunge în mâinile tale. În ceea ce priveşte relaţia de cuplu, schimbă unghiul de perspectivă şi nu te compromite. Astrele îţi recomandă prudenţă maximă. Evită călătoriile.

Horoscop 4 decembrie Săgetător

Cu cât priveşti mai departe în viitor cu atât e mai bine pentru tine. Eşti capabil să descoperi noi orizonturi, ceea ce îţi este de folos pentru ce urmează să întreprinzi. Fii mulţumit pentru ceea ce ai.

Horoscop 4 decembrie Capricorn

Încearcă să te concentrezi la maxim astăzi pentru a obţine beneficiile la care visezi. Colaborarea se impune şi în relaţia de cuplu, fericirea fiind foarte aproape de voi. O zi plină de surprize plăcute.

Horoscop 4 decembrie Vărsător

Prietenii şi cei din anturajul tău apropiat sunt cei care te ajută să reuşeşti în tot ceea ce vei să întreprinzi. Cu toate acestea, bazează-te pe propriile puteri, indiferent ce drum decizi să urmezi.

Horoscop 4 decembrie Peşti

Relaxarea pe care ţi-o doreşti se lasă aşteptată, astăzi, mai ales dacă intenţionezi să faci schimbările pe care de mult timp ţi le-ai propus. Astrele îţi propun ca astăzi să alternezi muncă cu distracţia.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.