HOROSCOP

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE: Scorpionii trebuie să fie atenți la SĂNĂTATE!


HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE: Scorpionii trebuie să fie atenți la SĂNĂTATE!

E.Ş. | 2019-09-27 00:50

Horoscop 27 septembrie. O nouă zi, noi sfaturi din partea astrologilor. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de vineri, 27 septembrie 2019, horoscop prezentat de Jurnalul.ro.

Horoscop 27 septembrie Berbec

E un moment excelent pentru a te apropia cu delicateţe de cei dragi şi a-i sprijini cu ceva ce au nevoie. O zi plină de sentimente puternice, în care îţi poţi îngriji sufletul cu mai multă energie pozitivă.

Horoscop 27 septembrie Taur

E posibil ca astăzi să te afli în împrejurări inconfortabile, datorită unor întâlniri şi conversaţii cu oameni care îţi par ciudaţi. Pe de altă parte, astăzi poţi face o serie de investiţii avantajoase.

Horoscop 27 septembrie Gemeni

Astăzi te afli la un moment de bilanţ, în care încerci să analizezi ce ai, ce-ţi lipseşte şi ce acţiuni sunt necesare pentru a umple golurile. E posibil să înclini spre a observa lipsurile şi să te deprimi.

Horoscop 27 septembrie Rac

Inspiraţia, imaginaţia, creativitatea sunt atuurile tale cele mai de preţ şi ar fi bine să te foloseşti din plin de ele, mai ales că ziua se anunţă intensă. Ai parte de experienţe care-ţi forţează limitele.

Horoscop 27 septembrie Leu

Fă-ţi un bine şi ia puţină distanţă de la agitaţie, şi de la problemele pentru a-ţi găsi pacea interioară. Azi poţi avea parte de momente cu adevărat magice, dacă te rezumi la a observa numai lucrurile pozitive.

Horoscop 27 septembrie Fecioara

Energia acestei zile pare să-ţi dea aripi. Ai mai mult entuziasm şi mai multă claritate, dacă eşti înclinat către acele lucruri care-ţi fac plăcere şi nu care “trebuie” făcute.  Financiar îţi merge foarte bine.

Horoscop 27 septembrie Balanţă 

O situaţie confuză, de natură profesională, poate fi rezolvată astăzi, prin simplă asumarea a ei în totalitate şi prin recunoaşterea faptului că tu ai creat-o într-un fel sau altul. Fii precaut în ceea ce faci.

Horoscop 27 septembrie Scorpion

Astăzi inspiraţia îţi aduce soluţiile cu uşurinţă, doar dacă te încumeţi să te laşi în curgerea naturală a vieţii, fără să te opui în vreun fel prezentului. Astrele îţi recomandă prudenţă în privinţa sănătăţii.

Horoscop 27 septembrie Săgetător 

O zi în care poţi călători ceva mai profund, în interiorul tău, explorând emoţii dintr-o nouă perspectivă. Dacă priveşti totul realist , poţi descoperi resurse incredibile pentru tot ce ţi-ai propus.

Horoscop 27 septembrie Capricorn

Încearcă să fii mai atent la nevoile celorlalţi decât la ale tale şi să fii mai disponibil pentru cineva foarte important din viaţa ta, să te deschizi către oamenii care contează în viaţa ta. O zi excelentă.

Horoscop 27 septembrie Vărsător

Este o zi bună pentru a-ţi organiza mai în detaliu activitatea profesională, fiind mai atent la ceea ce nu funcţionează. Totuşi, nu pierde din vedere imaginea de ansamblu şi nu uita să te mai şi relaxezi.

Horoscop 27 septembrie Peşti

E de preferat să faci ce simţi, ce-ţi place şi te stimulează la nivel creativ şi imaginativ. Dacă activezi într-o zonă artistică, astăzi poţi avea rezultate excepţionale, doar lăsându-te în voia inspiraţiei.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.