HOROSCOP

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE: Nu acționa impulsiv, evită certurile!


HOROSCOP 22 NOIEMBRIE: Nu acționa impulsiv, evită certurile!

E.Ş. | 2019-11-21 23:58

Horoscop 22 noiembrie. O nouă zi, noi sfaturi din partea astrologilor. Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de vineri, 22 noiembrie 2019, horoscop prezentat de Jurnalul.ro.

Horoscop 22 noiembrie Berbec

Acţionezi impulsiv şi este posibil să ajungi să regreţi. Nu îţi acorzi suficient timp pentru a analiza eventualele consecinţe ale acţiunilor tale. Fii mai răbdător, iar evenimentele vor decurge mai lin.

Horoscop 22 noiembrie Taur

Ai multă energie şi eşti dispus să o foloseşti productiv. Acorzi foarte multă atenţie lucrurilor pe care le faci şi reuşeşti să impresionezi. Cu toate acestea, asigură-te că nu capeţi o atitudine de superioritate.

Horoscop 22 noiembrie Gemeni

Dimineaţa nu reprezintă partea ta preferată a zilei, însă astăzi te trezeşti cu multă energie. În restul zilei îţi vei îndrepta atenţia pe problemele prietenilor tăi şi vei face tot posibilul să îi ajuţi.

Horoscop 22 noiembrie Rac

Ziua începe cu destul de multe dificultăţi, însă toate vor dispărea pe parcursul zilei, aşa că nu te panica. Pe de altă parte, vei avea un conflict cu o persoană de la locul de muncă din cauza părerilor diferite.

Horoscop 22 noiembrie Leu

Aceasta este una dintre zilele în care eşti capabil să îţi analizezi mai bine emoţiile, modul în care interacţionezi cu cei din jur şi planurile de viitor. Acorzi mai multă atenţie propriei persoane.

Horoscop 22 noiembrie Fecioară

Ziua de azi va veni la pachet cu o surpriză plăcută. Poate va fi un cadou din partea partenerului de cuplu sau poate este vorba de un rezultat neaşteptat al eforturilor pe care le-ai depus în ultima vreme.

Horoscop 22 noiembrie Balanţă

Lucrurile merg exact aşa cum ai plănuit în multe aspecte din viaţa ta. Gândeşti clar, emoţiile se află sub control, iar fiecare piesă se potriveşte perfect. Nu rata oportunităţile care vor apărea azi.

Horoscop 22 noiembrie Scorpion

Nu te poţi concentra asupra lucrurilor pe care le ai de făcut la locul de muncă, în condiţiile în care atenţia ta se îndreaptă spre o problemă de ordin sentimental. Spre seară, găseşti răspunsurile căutate.

Horoscop 22 noiembrie Săgetător

Îţi doreşti atât de mult să îţi îndeplineşti un vis mai vechi, încât nu îţi mai acorzi timp să te odihneşti. De asemenea, vrei să faci toate lucrurile deodată, iar extenuarea va apărea până la finalul zilei.

Horoscop 22 noiembrie Capricorn

Vei avea un schimb de replici cu o persoană apropiată ţie. Dacă vrei ca acest conflict să dispară, încearcă să renunţi la orgoliu. Învaţă să vorbeşti despre lucrurile care te deranjează cu mai mult calm.

Horoscop 22 noiembrie Vărsător

Te trezeşti cu foarte multă inspiraţie. Fie că te îndrepţi spre zona artelor, fie că îţi concentrezi inspiraţia către problemele pe care le ai la locul de muncă, rezultatele vor fi cu adevărat pozitive.

Horoscop 22 noiembrie Peşti

Câteodată, emoţiile tale sunt mai puternice decât raţiunea. Astăzi o să descoperi că inima şi creierul nu sunt de acord în privinţa anumitor lucruri, însă încearcă să îţi acorzi timp înainte să iei o decizie.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.